Kuva: Shutterstock

Naisen paras ystävä "varasti" hänen omalle lapselleen tarkoitetun nimen: "Voinko katkaista välit?"

11.06.2019 19:45 - Katariina Auvinen

Moni on ollut sitä mieltä, että naisen paras ystävä teki niin tökerön tempun, ettei sitä voi korjata.

Jos paras ystäväsi nimeäisi lapsensa sillä nimellä, jota olisit itse kaavaillut omalle lapsellesi, mitä tekisit? Eräs nainen on tämän ongelman edessä ja hän haluaisi katkaista välit parhaaseen ystäväänsä ikävän tempun vuoksi. 

Nainen kertoi, ettei hän ole raskaana tai suunnittelemassa vielä perheenlisäystä, mutta nimellä oli todella tärkeä merkitys hänelle ja naisen paras ystävä tiesi asiasta. Nainen kirjoitti asiasta Redditiin. 

"Olenko aivan ku**pää, jos katkaisen välit parhaaseen ystävääni, koska hän "varasti" tulevan lapseni nimen. 

Edesmennyt äitini valitsi kanssani tärkeän nimen, jos minulle joskus syntyy tytär. Olen vaalinut sitä sydämessäni, vaikken ole vielä raskaana. Sen sijaan oma paras ystäväni nappasi nimen omalle vauvalleen, vaikka hän tiesi nimen merkityksestä minulle." 

Naisen ystävä on parhaillaan viimeisillään raskaana ja tämä oli halunnut paljastaa tulevan lapsen nimen sosiaalisessa mediassa kaikille. 

"Hän sanoi, että kyseessä on vain nimi ja koska hän on raskaana ennen minua, hän saa valita nimen, jonka hän itse haluaa. Itse sanoin, että hän on sydämetön tehdessään niin. "

Redditissä keskustelu on kerännyt lukuisan määrän vastauksia ja suurin osa on sitä mieltä, että naisen tulisi todellakin katkaista välit niin ajattelemattomaan ja itsekkääseen ystävään. 

"Normaalisti pitäisin tätä hieman ylireagointina, mutta koska tarina nimen takana on niin spesiaali ja ystäväsi tiesi asiasta, mutta päätti silti ilmoittaa asiasta Facebookissa, hän on todellinen idiootti." 

"Kukaan ei voi varastaa nimeä, mutta tässä tapauksessa koko tilanne tuntuu todella julmalta." 

"Todellakin, et tarvitse tuollaista ystävää joten siivoa hänet elämästäsi heti!" 

Mitä itse tekisit vastaavassa tilanteessa? 

Lue myös: Ensitreffit alttarilla -pariskunta sai toisen lapsen - ilmoitti asiasta suloisella kuvalla

Lue myös: Tytär ei halua kertoa puolisolleen synkkää salaisuutta - isä arpoo, pitäisikö hänen paljastaa asia

Lähde: Mirror 

Kilpailut

Uusimmat