Kuva: Shutterstock

Minä viikonpäivänä synnyit? Se voi kertoa paljon persoonastasi

14.06.2019 08:15 - Katariina Auvinen

Esimerkiksi maanantaina syntyneet ovat tunteellisia ja herkkiä.

Tiedätkö, minä viikonpäivänä synnyit? Jos et, niin kipin kapin katsomaan, koska se on voinut vaikuttaa persoonallisuuteesi enemmän kuin tiesitkään, ainakin Sweety High -julkaisun mukaan. 

Maanantai 

Maanantain lapset ovat julkaisun mukaan tunteellisia ja herkkiä. Toisaalta he ovat myös niitä, jotka onnistuvat kaikista parhaiten hallitsemaan omia tunteitaan. Olet se henkilö, johon ystäväsi ja perheesi turvautuvat, koska osaat kuunnella ja olla todella empaattinen toisia kohtaan. Vaikka haluaisit kantaa kaikista muista huolta, muista myös pitää itsestäsi huolta, jotta jaksat. 

Tiistai 

Se, että olet syntynyt tiistaina kertoo, että olet energinen ja aikaansaava ihminen. Joidenkin ystäviesi mielestä näyttää siltä, että sinulla on sata rautaa tulessa, mutta hallitset ne kaikki. Näin onkin, joten muista välillä myös hengähtää. Olet määrätietoinen, joten jos saat projektin hoitaaksesi niin teet sen varmasti loppuun ja keskityt siihen sataprosenttisesti. Olet myös ihminen, joka asettaa itselleen tavoitteita, joita lähdet rohkeasti tavoittelemaan. 

Keskiviikko

Olet utelias ja pohdiskeleva. Kyselet paljon, koska haluat todellakin tietää, mitä ympärilläsi tapahtuu ja olet siitä avoimen kiinnostunut. Haluat myös koko ajan oppia uutta ja mikään ei saa tulla sen tielle. Olet myös sopeutuvainen ihminen, joka onnistuu keskustelemaan ihmisporukassa mistä tahansa aiheesta. Olet myös ihminen, joka ei mene valtavirran mukana eli elät rohkeasti elämääsi niin kuin hyvältä tuntuu. 

Torstai 

Torstaina syntyneet ovat positiivisia ilopillereitä, jotka luovat hyvää ilmapiiriä ympärilleen aina siellä missä he liikkuvatkin. Kohtelet aina ihmisiä kuten haluaisit heidän kohtelevan sinua, kunnioittavasti ja ystävällisesti. Sinulla on vankka ystäväpiiri ympärilläsi juuri tämän takia. Toisaalta kyllästyt helposti, joten etsit jatkuvasti uusia haasteita ja matkustuskohteita. 

Perjantai

Olet ehdottomasti luova ihminen. Sinua kiinnostaa kaikki kauniit asiat ja olet hyvin hengellinen ihminen. Luovuus näkyy päivittäisessä elämässäsi. Voit esimerkiksi purkaa luovuuttasi sisustamalla, maalaamalla tai esimerkiksi muodin maailmassa. Toisaalta olet hyvin kiinnostunut siitä, mitä muut sinusta ajattelevat. Joten käytät turhan paljon aikaa sen miettimiseen. Koita sen sijaan yrittää elää omaa elämääsi juuri niin kuin sinusta itsestä tuntuu parhaimmalta. 

Lauantai 

Lauantaina syntyneet ovat usein vakavia ja vastuuntuntoisia. Olet aina säntillinen ja ajoissa, jos sinun pitää olla jossain paikassa tiettyyn aikaan. Tämä piirre tekee sinusta hieman perfektionistin, koska toivoisit asioiden menevän sinun mielesi mukaan. Usein asiat eivät kuitenkaan mene niin, joten anna itsellesi aikaa ja armoa sen suhteen. Kaiken ei tarvitsekaan mennä juuri niin kuin mietit. Sinulla saattaa olla myös vaikea luottaa ihmisiin ensiksi, mutta kun luotat heihin, he saavat sinusta erinomaisen ystävän rinnalleen. 

Sunnuntai 

Olet eloisa ja energinen. Olet valmis auttamaan aina ja antamaan vähästäsi, jos jollain ystävistäsi on hätä. Haluat, että ihmiset ympärilläsi ovat iloisia ja onnellisia. Vaikka sinulla saattaa olla iso ystäväpiiri, rakastat kuitenkin viettää aikaa itseksesi ja yksin. Olet todellakin riippumaton kaikista muista ja itsenäinen ihminen. 

Lue myös: Mikä Netflix-sarja sinun kannattaa katsoa? Horoskooppimerkki paljastaa

Lue myös: Kesän kuumin horoskooppi: Katso, millä piristät seksielämääsi juuri nyt

Lähde: Sweety High

Kilpailut

Uusimmat