Kuva: Shutterstock

Nainen sai kesäkuntoon kannustavan sähköpostin kuntosalilta - viestin loppu sai pöyristymään

21.06.2019 16:15 - Iiro Myllymäki

Kuntosalilta tullut viesti herättää pahennusta Twitterissä.

Yhdysvaltalaisnainen Mora Reinka yllättyi toden teolla saadessaan sähköpostia kuntosalilta, jossa hänen on tapana käydä. Anytime Fitness oli lähettänyt asiakkailleen viestin, jolla sen tarkoitus oli motivoida ihmiset treenaamaan itsensä kesäkuntoon. Sähköpostin sävy oli Reinkan mielestä kuitenkin kaikkea muuta kuin kannustava.

Sähköpostin alku lupaa vielä hyvää. Viestin kirjoittaja pyytää lukijaa kuvittelemaan tulevia lämpimiä kesäpäiviä, shortseja, uimapukuja ja kuvia, joita kesällä voi julkaista sosiaaliseen mediaan. Tässä vaiheessa viestin sävy alkaa muuttua. Lukijaa pyydetään kuvittelemaan kuvaustilanteessa vatsan sisään vetämistä, laihoja käsivarsia ja sivusuunnasta otettuja kuvia istuma-asennossa.

Pahimmat kohdat viestissä tulivat seuraavaksi.

”Tartu kädelläsi siihen vyötärölläsi olevaan ylimääräiseen, joka on edessä, takana ja sivuilla. Pystytkö nipistämään sitä? Vai pystytkö tarttumaan siihen? No, aion kutsua sitä sen oikealla nimellä – se on läskiä. Ilmeisesti nykyään pitäisi olla poliittisesti korrekti ja kutsua sitä rasvakudokseksi”, viestissä lukee.

Viestistä järkyttynyt Mora Reinka jakoi viestin Twitteriin, missä julkaisu on kerännyt satoja kommentteja. Jos päivitys ei näy alla, klikkaa tästä.

Nainen onnistui saamaan vastauksen kuntosaliketjulta, joka pahoitteli lähetettyä sähköpostia sekä Twitterissä että sähköpostitse. Kuntosaliketju halusi saada tietää, minkä yksittäisen kuntosalin yrittäjä on lähettänyt huolestuttavan viestin.

Tämä yrittäjä löydettiin, ja kuntosaliketjun tiedottaja Mark Daly puhui kyseisen miehen kanssa.

Hän pyysi anteeksi tätä pieleen mennyttä yritystä olla hauska ja lupasi, että hän ei lähetä tuollaisia viestejä enää. Aiomme antaa hänelle lisäkoulutusta, jotta hän oppii olemaan rohkaiseva”, Daly kirjoittaa Twitterissä.

Lue myös: Haluatko tehdä salitreenistä tehokkaampaa? 3 tärkeää vinkkiä

Lue myös: Ihmiset pilkkasivat ja kuvasivat kuntosalille saapunutta naista: "Hän itki pukuhuoneessa"

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat