Kissat järkyttyivät omistajiensa käyttämästä kasvofiltteristä - videoista nettihitti

19.11.2019 11:15 - Milena Raappana

Omistajat käyttivät filtteriä, joka muutti heidän kasvonsa kissojen naamoiksi. Lemmikkimirrit eivät vakuuttuneet touhusta.

Sosiaalisen median kanava TikTokin uusi filtteri, joka luo käyttäjän kasvoille kissan naaman, on levinnyt viraaliksi. Menestys ei kuitenkaan johdu niinkään itse filtteristä, vaan miten kissat ovat reagoineet siihen.

Useampi henkilö on kuvannut itsestään ja kissastaan puhelimen etukameralla videota kissafiltteri yllään. Aluksi moni kissa ei huomaa toista kissan naamaa puhelimen näytöltä, mutta tajutessaan tilanteen, lemmikeiden ilmeet ovat mitä mainioimpia. 

LADbible-julkaisu kokosi viraaliksi levineen videon kissojen rektioista ja keräsi Facebookissa noin 378 000 reaktiota ja 311 000 kommenttia. Monia mirrien paniikinomaiset ilmeet ovat huvittaneet ja osa on jakanut myös videoitaan omien kissojensa ilmeistä. Toiset taas ovat pyytäneet ystäviään, joilla on kissoja, kokeilemaan filtterin käyttöä.

"Moni luuli, että vuonna 2020 meillä on lentäviä autoja ja hullua teknologiaa, mutta ei. Meillä on kissafiltterit", kirjoitti eräs käyttäjä huvittuneena.

"Miten hauska tämä onkin se itseasiassa todistaa, että kissat ovat tietoisia omasta heijastuksestaan. Näin kerran tiedevideon, etteivät ne olisivat."

"Olen kissojen kanssa samaa mieltä. En tiedä, mitä mieltä olen tästä filtteristä."

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Suositun vloggaajan nuorennusfiltteri petti kesken livelähetyksen - todelliset kasvot paljastuivat

Lue myös: Instagramista poistuu osa käytössä olevista filttereistä - taustalla surullinen syy

Lue myös: Joku unohti kissafiltterin päälle kaupunginhallituksen nettikokoukseen - kuvista nettihitti

Lähde: LADbible

Kilpailut

Uusimmat