Kuva: AOP

Listasimme 5 kaikkien aikojen katsotuinta YouTube-videota - joukosta löytyy yllättäjiä

26.04.2020 19:15 - Ella Haura / ella.haura@bauermedia.fi

Suurin osa sivuston suosituimmista klipeistä on musiikkivideoita.

Videosivusto YouTube julkaisi ensimmäisen klippinsa jo 15 vuotta sitten, josta uutisoimme aiemmin. Video on lisätty nimellä Me at the zoo, jossa yksi sivuston perustajista kuvailee norsuja eläintarhassa.

Valtaisan suosion saavuttaneen YouTuben katsotuimpiin videoiden joukossa on nykyään lähinnä musiikkivideoita. Listasimme listasi sivuston viisi eniten näyttökertoja saanutta videota, ja listalta löytyy myös varsinaisia jymy-yllättäjiä.

5. Masha and the Bear - "Recipe for Disaster"

Viidennellä sijalla oleva poikkeaa suuresti suosituimpien listan muista videoista. Kyseessä on venäläisen Masha ja Karhu -lastenohjelman Katastrofin resepti -niminen jakso, jota on katsottu yli neljä miljardia kertaa. YouTube-sarja on noussut sivustolla valtaisaan suosioon.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

4. Wiz Khalifa - See You Again ft. Charlie Puth

Neljännellä sijalla on Wiz Khalifan, 32, ja Charlie Puthin, 28, kappale See You Again. Biisi on tribuutti edesmenneelle Hurjapäät-näyttelijä Paul Walkerille, ja musiikkivideolla on YouTubessa neljä ja puoli miljardia näyttökertaa. Walker kuoli liikenneonnettomuudessa 40-vuotiaana. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

3. Ed Sheeran - Shape Of You

Listan kolmoissijalla komeilee Ed Sheeranin, 29, Shape Of You -kappale. Poptähden biisi nousi välittömästi huimaan suosioon ja se oli ilmestyessään listaykkösenä 34:ssä eri maassa. YouTube-videon katselukerrat hipovat viittä miljardia. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

2. Pinkfog - Baby Shark Dance 

Toisiksi suosituimmaksi videoksi on yltänyt Pinkfogin Baby Shark Dance. Videon on julkaissut korealainen, lapsille suunnattu YouTube-kanava.

Kappaleesta tuli nopeasti nettihitti, ja biisin tahdissa tehtiin lukemattomia tansseja ja kuntoiluohjelmia. Klippi on kerännyt yli viisi miljardia näyttökertaa YouTubessa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

1. Luis Fonsi - Despacito ft. Daddy Yankee 

Eniten katselukertoja YouTubessa on kerännyt Luis Fonsin, 42, ja Daddy Yankeen, 43, Despacito-kappale. Kerättyjen näyttökertojen huikea määrä lähentelee seitsemää miljardia.

Videon menestys on ollut poikkeuksellisen hyvä espanjankieliselle kappaleelle. Despacito rikkoi YouTubessa ensimmäisenä klippinä neljän, viiden ja kuuden miljoonan rajan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös: Suomalainen sometähti lopettaa tubettamisen - panostaa nyt lapsuuden haaveammattiinsa

Lue myös: Kalevauvan lemmikkiaiheisesta biisistä tuli YouTube-hitti - samaistutko sanoihin?

Lue myös: Korona-aika toi mukanaan vääjäämättömän deitti-ilmiön - oletko jo kuullut "zumppaamisesta"?

Lähde: The Independent

Kilpailut

Uusimmat