Tutkimus: Naiset luopuvat mieluummin seksistä kuin rahasta

15.03.2012 21:15 - Rea Tallgren

Se, mitä taloudellisessa ahdingossa olevat ihmiset olisivat valmiita tekemään tilanteensa helpottamiseksi, riippuu hyvin paljon sukupuolesta, todistaa tuore kysely.

21 prosenttia naisista myöntää tuoreen kyselyn mukaan, että he olisivat valmiita viettämään puoli vuotta ilman seksiä, mikäli he kuittaisivat sillä yhden kuukauden laskut maksetuiksi. Miehistä vain 16 prosenttia suostuisi samaan taloudellisen helpotuksen toivossa.

Joka neljäs mies sulkisi televisionsa kuukauden ajaksi, mikäli se kuittaisi kuukauden laskut. 21 prosenttia oli kyselyn mukaan jopa valmis luopumaan muistakin digitaalilaitteista ja kännyköistään. Vain 14 prosenttia oli kuitenkin myönteinen ajatukselle elämästä ilman internetiä kuukauden ajan.

Kyselyyn vastasi myös vastarannankiiskejä, jotka eivät olisi olleet valmiita luopumaan mistään. Peräti 13 prosenttia vastaajista sanoi, että maksaisi kuukauden laskut mieluummin kuin luopuisi mistään.

Yhdeksän prosenttia sanoi että he eivät luopuisi mistään saadakseen laskunsa maksetuksi, mutta olisivat sen sijaan valmiita lihomaan seitsemän kiloa, jos laskut tulisivat siten hoidetuiksi.

Lähde: National Examiner

Kilpailut

Uusimmat