Kulkukoira pelasti pikkupojan varmalta kuolemalta - uskomaton tarina saa kyyneleet silmiin

27.03.2013 21:15 - Rea Tallgren

Siperialaispoika selviytyi vastoin kaikkia todennäköisyyksiä kolmesta jäätävän kylmästä yöstä ulkona ystävällisen kulkukoiran avulla, joka lämmitti häntä. 

7-vuotias Raul Kutliakhmetov yritti pelastaa hänelle tuttua kulkukoiraa matkalla koulusta kotiin kuultuaan koiran vinkumista syvästä kuopasta, joka sijaitsi syrjässä tieltä.

- Katsoin alas ja näin minun lempikoirani siellä, poika kertoo Siberian Times -lehdelle.  Pojan mukaan hän oli usein leikkinyt samaisen koiran kanssa kotikylässään.

Pojan pahaksi onneksi hän itsekin putosi syvään kuoppaan. Kukaan ei kuullut pojan huutoja, eikä täten tullut auttamaan. Kutliakhmetovin huolestunut äiti soitti poliisille ja poikaa alettiin etsiä. Etsinnöistä huolimatta kesti peräti 72 tuntia ennen kuin poika ja koira löydettiin kuopasta. 

Pelastajat kertoivat kuulleensa koiran ulvomista ja löytäneensä sen avulla kuopan ja sieltä pojan ja koiran. Kutliakhmetov on kertonut selvinneensä kylmistä pakkasöistä kietoutumalla koiran kylkeen kiinni. Koira ja poika olivat lämmittäneet toisiaan ja selvinneet sen avulla hengissä. Sekä poika että koira voivat hyvin. 

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat