Naiset raivoissaan tv-evankelistan horinoista: 'Vaimon tehtävä on pitää mies uskollisena'

16.05.2013 15:45 - Karoliina Kotala

Tv-evankelista Pat Robertson on noussut otsikoihin vähintäänkin arveluttavien mielipiteidensä vuoksi.

The 700 Club -ohjelmasta tuttu tv-evankelista on aiemminkin jakanut mielipiteitä ajatuksillaan homoseksuaalisuudesta ja politiikasta, mutta tuoreimmat visiot avioliitosta ovat saaneet naiset raivoihinsa. Tv-ohjelmassaan Robertson kertoi miehillä olevan taipumus lähteä houkutusten perään, joten naisten tulisi keskittyä vain positiivisiin asioihin ja luoda koti sellaiseksi, ettei mies halua mennä vieraisiin.

- Olen yrittänyt antaa anteeksi miehelleni hänen petettyään minua. Olemme käyneet terapiassa, mutta en taida pystyä anteeksiantoon tai luottamaan häneen. Miten pääsen eroon vihasta? Miten voin taas luottaa?, katsoja kysyy Robertsonilta.

- Tässä on salaisuus; lakkaa puhumasta pettämisestä. Hän petti, hän on mies. Onko hän maksanut kotitalonne? Tuoko hän ruoan pöytään? Maksaako hän vaatteenne? Onko hän hyvä lapsillenne? Onko hän komea? ... Muista myös, että miehillä on tapana harhailla. Tee kodista niin ihana, ettei hän halua joutua muille teille tai anna hänen lukea miestenlehtiä tai nettipornoa, kuuluu Robertsonin vastaus.

Aiemmin mies on myös kertonut katsojilleen, että ruman näköiset naiset aiheuttavat kipinän sammumisen avioliitossa.

- Ei nainen voi vain makoilla kotona ja ajatella: "Olen naimisissa, joten voin näyttää karmealta". Naisen pitää meikata ja näyttää hyvältä, mies on kommentoinut.

Katso alta ote tv-ohjelmasta.


Lähde: Huffington Post

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat