Miksi pitäisi näyttää ikäistään nuoremmalta? 4 syytä unohtaa ikäkriisi

21.08.2013 20:45 - Senni Loikala

Itseään nuoremmalta näyttämisestä ei kannata ottaa paineita. Your Tango -sivustolla kerrotaan, miksei.

Ystävän tai työtoverin kehaisu siitä, että näyttää ikäistään nuoremmalta, tuntuu monista hyvältä. Joskus kuitenkin tarve olla nuoremman näköinen voi saada liian suuret mittasuhteet. Your Tango -sivustolla perustellaan, miksei kannata ajatella, näyttääkö itseään nuoremmalta.

1) Saatat antaa itsestäsi itsekeskeisen vaikutelman, jos oletat aina näyttäväsi ikäistäsi nuoremmalta. Lisäksi kaikki eivät näytä todellisuudessa niin nuorilta kuin ajattelevat näyttävänsä.

2) Toiset voivat käyttää väärällä tavalla ulkonäköään hyväksi saadakseen jonkinlaista arvostusta. Näin voi käydä esimerkiksi, jos ei ole saavuttanut asioita, joista joskus on unelmoinut. Liika itsetietoisuus nuoremmalta näyttämisestä ei ole asia, joka veisi elämässä eteenpäin.

3) Jotkut saattavat ajatella, että he ansaitsevat itseään selvästi nuoremman kumppanin sen vuoksi, että näyttävät ikäistään nuoremmalta. Tietysti suhteet, joissa kumppaneilla on suuri ikäero, voivat myös onnistua. Edellytyksenä on varmasti, että itseluottamus on muuten kunnossa. Olisi kummallista, jos elämänkumppani ei yhtä hyvin voisi olla oman ikäluokan ihminen.

4) Tärkeintä on olla itsestään ylpeä minkä ikäisenä tahansa. Myös kaikista kauneimmat ja komeimmat ihmiset vanhenevat, eikä ihmisen vetovoimaisuus perustu nuorelta näyttämiseen. Hyvältä voi näyttää missä iässä tahansa.

Lähde: Your Tango

Kilpailut

Uusimmat