Venäjän tähtihyökkääjä antoi tv-haastattelun täysin murtuneena - katso video

20.02.2014 09:45 - Rea Tallgren

Venäläiskiekkoilija Alexander Ovechkin ei peitellyt suruaan eilisessä haastattelussa.

Alexander Ovechkin ei pystynyt pitämään naamaansa peruslukemilla eilisen häviön jälkeen. Venäjä häivisi Suomelle 1-3 Sotshin kisoissa, mikä tarkoitti, että pelit ovat venäläisten kiekkoilijoiden osalta näissä kisoissa ohi.

Tappion otti Venäjän joukkueesta ehkä raskaimmin juuri Ovechkin, joka on ollut yksi olympialaisten keulakuvista ja olympiasoihdun kantajista. Ovechkinille kotikisat ovat vielä olleet niin tärkeät, että hän ilmoitti hyvissä ajoin, että ellei NHL ole kisojen aikana tauolla, tulee hän karkaamaan sieltä ilman lupaa pelatakseen Venäjän paidassa olympiajäillä.

Suomen murskattua Ovechkinin haaveen kotikisojen kultamitalista, ei tähtihyökkääjä pystynyt salaamaan suruaan ottelun jälkeisessä haastattelussa. Ovechkin vastaili toimittajan kysymyksiin parhaansa mukaan, ja kehui joukkuettaan ja sitä, ettei kukaan luovuttanut. Kun toimittaja kysyi, miten Ovechkin aikoo toipua tappiosta, meni mies hiljaiseksi ja hänen kasvonsa näyttivät siltä, kuin totuus häviöstä olisi vasta nyt valjennut hänelle.

- En tiedä, mitä sanoa, mies sanoi ja poistui paikalta.


Lähde: Guyism

Kilpailut

Uusimmat