Vauvavatsa ei näkynyt hoikassa vartalossa lainkaan - raskaus paljastui vasta synnytyksessä

02.04.2014 15:45 - Katariina Näreaho

Kuukautiskipujen vuoksi lääkäriin hakeutunut nainen koki elämänsä yllätyksen, kun vain hetkeä myöhemmin hän synnytti pienen pojan.

Sophie Aldridge, 20, on tuore äiti, joka ei tiennyt raskaudestaan mitään. Kaikki alkoi siitä, kun hän eräänä marraskuisena päivänä hakeutui lääkärin vastaanotolle kärsittyään voimakkaista kuukautiskivuista. Lääkäri tutki Aldridgen ja lähetti tämän kotiinsa kipulääkkeiden kera. Kivut kuitenkin pahenivat ja vain tuntien päästä hänet jouduttiin kiidättämään takaisin sairaalaan ambulanssilla. Matkan aikana hänen lapsivetensä meni ja kipujen todellinen syy alkoi valjeta. Vain puoli tuntia myöhemmin maailmaan syntyi pieni Thomas-poika.

- Oli todellinen järkytys kaikille, kun palasin kotiin sairaalasta lapsi mukanani, vanhempiensa luona asuva Aldridge kertoo Daily Mailille.

Nainen kertoo, ettei tiennyt raskaudestaan mitään. Edes hänen vartalonsa ei muuttunut odotusajan myötä. Tämän todistavat myös valokuvat, jotka hän on ottanut.

- Ymmärrän, että tämä saattaa kuulostaa joistakin uskomattomalta, mutta en tiennyt raskaudestani mitään. Minulla ei ollut mitään oireita. Ei aamupahoinvointia, pystyin käyttämään samoja 38-koon vaatteitani, kuukautiseni tulivat koko ajan täysin normaalisti, eikä minulla ollut raskausajan mielihaluja. Synnyttäminen silloin ja sillä tavalla oli hirveää.

Onneksi nuori äiti on saanut apua läheisiltään. Moni sukulainen ja ystävä lahjoitti Aldridgelle ja tämän pienelle pojalle vauvantarvikkeita ja vaatteita.

- Olen tavallaan iloinen, että kaikki tapahtui. En vaihtaisi Thomasta mihinkään. Hän on minun pieni ihmeeni.

Lisää kuvia Sophie Aldridgesta löydät täältä.

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat