Ilmiö leviää sosiaalisessa mediassa: Naiset julkaisevat kuvia karvasääristään - katso parhaat palat

15.07.2014 15:44 - Minna Talstila

Sosiaalisessa mediassa leviää ilmiö, jonka villitsemänä naiset julkaisevat kuvia karvaisista sääristään.

Säärikarvojen poistaminen on monen mielestä ikävää puuhaa ja siksi useat naiset taatusti ilahtuvatkin sosiaalisessa mediassa leviävästä ilmiöstä. Ilmiön tarkoituksena on osoittaa, että karvaisten säärien esittely on täysin hyväksyttävää. 

Lukuisat naiset ympäri maailmaa ovat lähteneet ilmiöön mukaan ja kieltäytyneet poistamasta säärikarvojaan. Tämän sijaan he ovat julkaisseet rohkeasti kuvia karvaisista jaloistaan.

Yksi karvaisuuteen kannustava nettiyhteisö on Hairy Legs Club -blogi, joka pyytää naisia postaamaan kuviaan vastalauseeksi vallitsevia kauneusihanteita kohtaan. Sivuilla lukee: "Tämä blogi on omistettu naisille, joilla on todella karvaiset jalat. Antakaamme jalkojemme olla voittajia!" 

Blogi on otettu maailmalla hyvin vastaan ja monet sinne postanneista naisista ovatkin todella ylpeitä sääristään. Eräs esimerkiksi kommentoi: "On niin mukavaa, kun karvani heiluvat edestakaisin uima-altaassa tai meressä. Kaikki muut ajattelevat niiden olevan ällöttäviä. Mielestäni niiden kasvattaminen on kuitenkin tärkeää, jotta oppisin hyväksymään itseni. On myös tärkeää olla esimerkkinä muille ihmisille, jotka saattavat häpeillä karvojaan."

Kuvat naisten ajelemattomista sääristä löydät täältä. Olisiko sinulla pokkaa samaan?

Jos sileät sääret ovat enemmän sinun juttusi, pääset lukemaan vahaamiseen liittyviä vinkkejä täältä.

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat