"Naisten ja miesten aivot ovat täysin erilaiset" - paikkansa pitävä video naurattaa jälleen netissä

26.08.2014 07:25 - Rea Tallgren

Tietyt asiat ja paradoksit miesten ja naisten välillä eivät vain muutu koskaan - se taitaa olla fakta, joka ihmisten pitää hyväksyä.

Mark Gungor on tunnettu amerikkalainen puhuja, joka pitää suosittuja avioliitto-aiheisia seminaareja. Miehen pitämän luennon video on lähtenyt jälleen leviämään netissä, sillä ihmiset pystyvät samaistumaan siihen niin hyvin vaikka se onkin jo muutamia vuosia vanha. Vaikuttaa siltä, että naisten ja miesten suuri ero on se, miten heidän aivonsa toimivat - ja Gungor selittää sen hauskalla tavalla.

Suomensimme alle miehen pitämän puheen, joka iskee ja kovaa.

"Naiset ovat paljon monimutkaisempia kuin miehet. Miehet ovat hyvin yksinkertaisia. Ja tiedättekö miksi? Siksi, koska miesten ja naisten aivot ovat niin erilaiset. Haluan aloittaa kertomalla teille miehistä. Heidän aivonsa ovat hyvin uniikit. Useimmat naiset eivät ymmärrä, että kun me esimerkiksi katsomme urheilua tai harrastamme seksiä, meidän aivomme luovat pieniä laatikkoja. Meillä on laatikko joka asialle. Meillä on laatikko autolle. Meillä on laatikko raha-asioille. Meillä on laatikko töille. Meillä on laatikko sinulle, ja meillä on laatikko lapsille. Meillä on myös laatikko anopille - mutta se on jossain ullakolla.

Meillä on laatikoita joka paikassa. Ja sääntö kuuluu: laatikot eivät kosketa toisiaan. Kun me puhumme tietystä aiheesta, me menemme tietyn laatikon luokse, avaamme sen, ja puhumme vain siitä, mitä siinä laatikossa on. Ja kun me pistämme sen laatikon pois, me olemme huolellisia, ettei se kosketa toista laatikkoa.

Naisten aivot taas - no ne, ovat hyvin erilaiset. Naisten aivoissa on iso kerä johtoja. Ja johdot ovat aina yhteydessä toisiinsa, ne on liitetty toisiinsa. Raha-asiat ovat yhteydessä autoon, ja auto on yhteydessä työhön ja työ on yhteydessä lapsiin ja lapset liittyvät äitiisi eli meidän anoppiimme. Se on kuin internetin laajakaista, ja sen pitää käynnissä energia, jota kutsutaan tunteiksi. Se on yksi syy, miksi naiset muistavat... no, kaiken.

Koska jos jotain tapahtuu, ja siihen liittää tunteet, se syöpyy mieleesi ikuisesti. Ja sama asia tapahtuu miehille. Se ei vain tapahdu kovin usein, koska, no suoraan sanottuna, me emme välitä. Naiset taas välittävät kaikesta. Ja rakastavat sitä.

No, me miehet sitten, meillä on aivoissamme myös yksi laatikko, josta suurin osa naisista ei tiedä. Se on tyhjä. Ja se on meidän lempilaatikkomme. Joka kerta, kun miehellä on mahdollisuus, hän menee juuri tuon tyhjän laatikon luokse. Ja juuri siksi mies voi näyttää aivokuolleelta useita tunteja putkeen. Tiedättekö, vähän niin kuin hän kalastaisi.

Pennsylvanian yliopistossa on oikeasti tutkittu asiaa. Muutama vuosi sitten tekemässä tutkimuksessaan he saivat tietää, että miehillä todella on kyky olla ajattelematta mitään ja silti hengittää. Olla olemassa.

Naisilla tätä kykyä ei ole. Heidän mielensä ei koskaan rauhoitu. Heillä ei ole, eivätkä he ymmärrä tyhjän laatikon taikaa, ja se tekee heidät hulluksi. Mikään ei tee naista yhtä hulluksi kuin katsoa miestä, joka ei tee mitään."

Katso alta video miehen puheesta.

Kerroimme aiemmin helposta, viisi kysymystä sisältävästä testistä, jolla voi testata, mitkä omien aivojen vahvuudet ovat. Tuohon testiin pääset tästä.

Lähde: Diply

Kilpailut

Uusimmat