Yleisimmät seksifantasiat selvitettiin – kuulostaako tutulta?

04.11.2014 20:00 - Rea Tallgren / rea.tallgren@bauermedia.fi

Laaja tutkimus halusi selvittää, kuinka yleistä on haaveilla esimerkiksi kimppakivasta tai seksin harrastamisesta ventovieraan kanssa.

The Journal of Sexual Medicine on julkaissut laajan tutkimuksen, johon osallistui peräti 1 517 aikuista. Heille kerrottiin erilaisia seksifantasioita, joita he saivat listata siihen järjestykseen, kuinka usein he samaisia fantasioita omasivat.

Tutkimuksessa saatiin selville, että naisten fantasioissa paikka ja ilmapiiri oli tärkeää kuin myös se, että nainen tunsi romanttisia tunteita fantasiassaan. Naiset haaveilivat myös seksistä useamman kuin kolmen ihmisen kanssa samanaikaisesti. Naiset myös fantasioivat usein sidotuksi tulemisesta sekä seksin harrastamisesta toisen naisen kanssa.

Miesten suosituin fantasia koski suuseksin antamista ja saamista. Miehet myös haaveilivat usein seksin harrastamisesta kahden tai useamman naisen kanssa ja seksin harrastamisesta jonkun muun kuin oman kumppaninsa kanssa. Miehet myös suosivat fantasioissaan seksin harrastamista prostituoidun tai stripparin kanssa.

Lähde: Independent

Kilpailut

Uusimmat