Haluatko varmasti morsiusneidoksi? 12 syytä kieltäytyä kunniasta

27.01.2015 12:45 - Eeva Rajala

Monet saattavat ajatella, että kaasoksi pääseminen on täyttä juhlaa. Pestiin voi kuitenkin liittyä monia riidankin aiheita.

Stressitaso saattaa morsiusneidoksi valinnan jälkeen nousta pilviin, vaikkei tuleva morsiuspari toivoisikaan morsiusneidolle tai -neidoille huolia. Women's Health -lehti listasi asioita, joita morsiusneito käy päässään läpi, kun hän on lupautunut tai lupautumassa pestiin.

1) Kohta ei ole yhtään rahaa

Kaaso miettii raha-asioita ja saattaa mielessään jo hyvästellä suunnitellut lomamatkan, sillä siihen ei ole enää polttareiden ja häiden jälkeen rahaa.

2) Suunnittelua, suunnittelua

Morsiusneito on joskus suunnittelemassa kihlajaisjuhlia, polttareita ja tietenkin itse hääjuhlia. Suunnittelun laajuus voi toisille olla ylivoimainen juttu.

3) Kirjoittamattomat kaasosäännöt

Kaason kuuluu muun muassa tukea morsianta hänen valinnoissaan ja osata avata suunsa oikeassa kohtaa. Esimerkiksi kun kaaso on valitsemassa tulevan morsiamen kanssa morsiuspukua, pitää osata sanoa oikea mielipide oikeaan aikaan.

4) Kaason juhlamekko

Jotkut tulevat morsiamet haluavat päättää kaikesta itse, joten kaason mielipiteet morsiusneidon vaatteista eivät välttämättä kiinnosta häntä. Kaaso saattaa siis joutua viettämään hääjuhlat inhoamassaan juhla-asussa.

5) Penisaiheiset tavarat

Kaason kuuluu järjestää polttareihin ohjelmaa ja useinkin polttareiden leikit liittyvät peniksiin. Morsiusneito saattaa polttareiden jälkeen miettiä, mihin nämä kaikki peniksen muotoiset keksimuotit pitää viedä juhlien jälkeen.

6) Hienomotoriikka uudelle tasolle

Kaasolla ei välttämättä ole maailman paras käsiala eikä hän välttämättä omi parhaita hienomotorisia taitoja, jos hänen täytyy askarrella hääjuhliin esimerkiksi origamilintuja. Hääkarkkienkin tekemiseen saattaa mennä hermot, jos ei pikkutarkkuutta hio ennen h-hetkeä.

7) Viikonloppusi on buukattu täyteen

Kaaso voi joutua unohtamaan oman tavallisen vapaa-aikansa, sillä polttareiden ja hääohjelman suunnittelemiseen kuluu aikaa.

8) Hirviömorsiamen kohtaaminen

Toisista naisista kehittyy kunnollisia hirviömorsiamia ennen häitä. Kaaso saa kuulla ja tuntea kaiken.

9) Saatko tuoda avecin vai pitääkö se tuoda?

Kaaso saattaa miettiä, että kutsu häihin kaason hommiin on vain häntä varten, eikä hänellä ole oikeutta tuoda avecia. Ja jos ei ole jotain mielitiettyä, pitääkö avecin kuitenkin sellainen tuoda?

10) Saako tutustua bestmaniin?

Kaaso saattaa iskeä silmänsä bestmaniin, jos hän sinkku. Jos bestman-kavereita onkin kaksi, saattaa käydä niin, että niistä toinen, se ei-niin-kiinnostava, seuraa kaasoa koko illan. Näin kaaso ei pääse tutustumaan siihen bestmaniin, joka oikeasti kiinnostaisi.

11) Maailman täydellisin puhe

Puheessa ei välttämättä sinänsä ole mitään pahaa, mutta parhaan ystävän häissä sen pitää olla täydellisin, rakkain, muistettavin, kaunein ja koskettavin puhe, jonka ikinä tulet missään pitämään.

12) Morsiamen vessa-apulainen

Kaaso on se, joka menee auttamaan morsianta pytyllä, kun hänen mekkoaan pitää nostaa.

Lue myös: Haluatko säästää rahaa ja hermoja häissäsi? 7 asia, joita et välttämättä tarvitse juhlapäivänä

Lähde: Women's Health

Kilpailut

Uusimmat