Kim Kardashian -fani laihdutti 50 kiloa näyttääkseen idoliltaan - katso ennen ja jälkeen -kuvat

22.09.2015 13:15 - Rea Tallgren

Vielä 1,5 vuotta sitten Verity Sandford painoi 122 kiloa. Nyt tilanne on toinen - ja kiitos siitä kuuluu Kim Kardashianille. 

Verity Sandford, 32, näyttää hätkähdyttävästi Kim Kardashianilta. Kurvikas tiimalasivartalo, pitkät mustat hiukset ja taidokkaasti meikatut silmät saavat ihailua osakseen. Aina Sandford ei kuitenkaan ole idoliltaan näyttänyt. 

50 kiloa kevyempi

- Sinä muistutat todella paljon tuota Kim Kardashiania! 

Siinä lause, jota Sandford kuuli paljon, kun Kardashianin ja Jennerin reality-perheestä alkava sarja alkoi. Myös nainen itse näki yhdennäköisyyden, ja ihaili Kimin tyyliä. Hän ei kuitenkaan omasta mielestään voinut käyttää samanlaisia vaatteita, sillä oli niin ylipainoinen. 

- Tiesin, että minulla olisi samanlainen tiimalasivartalo, mutta se oli piilossa liikakilojen alla. 

Inspiraatiokuvat auttoivat

Lannistumisen sijaan Sandford päätti ottaa asiakseen muuntautua idolinsa näköiseksi. Hän printtasi asukuvia Kimistä vaatekaappinsa oveen ja motivoi niillä itseään laihduttamaan ja kiinteytymään. 

Vajaassa puolessatoista vuodessa naisen onnistui pudottamaan 50 kiloa elopainostaan. Nyt hän on kurvikas leidi, joka rakastaa pukeutua ihonmyötäisiin mekkoihin, jotka imartelevat hänen kurvejaan. 

Katso ennen ja jälkeen -kuvia naisesta alta. 


Lue myös: Kahden lapsen äiti laihdutti 40 kiloa - erikoinen keino auttoi

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat