Mitä tapahtuu, kun nainen pääsee käsiksi poikaystävänsä puhelimeen? Katso hulvaton video

20.09.2015 12:45 - Mika Parikka

Hauska video todistaa, että toisen puheilmeen kajoaminen aiheuttaa yleensä vain hallitsematonta kaaosta. 

Kaikki parisuhteessa elävät, tai eläneet ovat vähintään harkinneet kajoamista tyttö- tai poikaystävänsä puhelimeen ilman lupaa. Se joka muuta väittää, valehtelee. 

Kuvitellaan tilanne, jossa tyttö- tai poikaystäväsi tekstailee intensiivisesti sinulle tuntemattoman henkilön kanssa. Kun yrität tiedustella kuka puhelimen toisessa päässä on, saat vastaukseksi epämääräisesti "ei kukaan." Vähempikin herättää epäilyksiä. Reaktiot ja epäilykset ovat tietenkin aina yliammuttuja, mutta mieli ei saa rauhaa ennen kuin asia on selvitetty.

Elitedailyn julkaisema video näyttää hauskalla tavalla viisi vaihetta, jotka nainen käy läpi päästessään käsiksi poikaystävänsä puhelimeen epämääräisen tekstailun jälkeen. Pätkässä pariskunta katsoo telkkaria ja mukana on myös naisen ystävätär. Mies saa epäilyttävän viestin, joka herättää epäilykset. Lähdettyään suihkuun mies jättää puhelimensa naisten ulottuville ja soppa on valmis. 

Nainen käy läpi viisi vaihetta:

Vaihe 1: Epäilys. Viesti yhdeksän aikaan illalla, kuka muukaan se voisi olla, kuin toinen nainen? 

Vaihe 2: Arvauspeli. Salasana, tuo pirullinen ominaisuus nykyajan puhelimissa, joka hankaloittaa salapoliisin työtä. Kunnon salapoliisille salasana on tietenkin vain hidaste. Miehillä on usein sen verran yksinkertainen logiikka, että salasanan arvaa muutamalla yrittämällä.

Vaihe 3: Syvälle sukeltaminen. Mitä kaikkea puhelimesta löytyy? Kuka on Fred? Hänen on pakko piilotella Tinderiä jossain puhelimen syövereissä. 

Vaihe 4: Syyllisyys. Kun puhelimesta ei lopulta löydykään mitään epäilyttävää, vaan ainoastaan viesti, jossa mies kehuu tyttöystäväänsä omalle äidilleen, on aika potea syyllisyyttä. "Ei olisi pitänyt tehdä tätä. Hän on niin suloinen ja hyvä mies. Olen hirveä tyttöystävä."

Vaihe 5: Jälkien peittely. Missä kohtaa pöytää puhelin oli? Missä kulmassa se oli? Mies huomaa varmasti, että hänen puhelimeensa on kajottu. 

Vinkkinä annettakoon, että jälkien peittely kannattaa hoitaa hieman paremmin, kuin videolla. 

Katso hulvaton video alta, ja tunnustele omatuntoasi:


Lue myös: Miten miehet reagoivat, kun heidän tyttöystävilleen huudellaan törkeyksiä? Katso pysäyttävä video

Lähde: Elitedaily

Kilpailut

Uusimmat