Kuva: Fotolia

Suomalaisten surkuhupaisimmat valmistujais- ja ylioppilasjuhlamuistot - nyt saa nauraa

31.05.2016 16:45 - Rea Tallgren

Joskus juhlapäivät jäävät mieleen muistakin syistä kuin ainoastaan onnistumisten takia.

Jos olet ollut mukana juhlissa, tai kenties ollut itse jopa juhlakalu juhlissa, joissa kaikki ei ole mennyt kuten Strömsössä, pystyt varmasti samaistumaan alla oleviin, suomalaisten kertomiin, tapahtumiin omista juhlistaan. 

Lue tragikoomiset tarinat alta. 

"Olin odottanut valmistujaisiani kaksi kuukautta. Kun päivä vihdoin koitti, olin niin lopenuupunut kaikkien koulutehtävien viimeistelemisestä ja palauttamisesta, että jouduin juhlimisen sijaan menemään kotiin jo iltaseitsemältä, kun kaikki muut jatkoivat juhlimista aamuun asti."

Jenni, 29

"Vanhempani eivät päässeet valmistujaisiini, ne kun olivat ulkomailla. Lisäksi tyttöystäväni oli niin tunteellisella tuulella, että hän itki koko päivän, ja minä jouduin lohduttamaan häntä juhlimisen sijaan."

Antti, 22

"Ystävälläni oli niin lyhyt mekko, että hänen takamuksensa näkyi kaikille, kun hän nouti lakkinsa lavalta."

Maija, 23

"Mummoni lähenteli naapurinpoikaani pienessä hiprakassa."

Heljä, 27

"Oksensin naapuriperheen ruusupensaaseen ja hieman päälleni, ja jouduin vaihtamaan mekkoni kesken juhlien."

Oona, 29

"Sairastuin todella pahaan angiinaan kesken omien juhlieni. Loppuillasta minulla oli jo korkea kuume, enkä muista puoliakaan siitä, mitä tapahtui."

Anna, 30

"Sukulaiseni olivat todella humalassa ja päätyivät painimaan."

Sonja, 25

"Paras ystäväni oli samalla luokalla kanssani, mutta hän ei läpäissyt ylioppilaskirjoituksia. Häntä harmitti todella paljon se, että hän ei ollut päässyt ylioppilaaksi, joten hän joi minun juhlissani itsensä hirveään humalaan. Loppuillasta pidin huolta hänestä ja soitin hänen poikaystävänsä hakemaan hänet kotiin, sen sijaan, että olisin itse ollut se kovin juhlija."

Miia, 28

Lue myös: Viime hetken lahjavinkit tämän kevään valmistujille

Kilpailut

Uusimmat