Internet on usein oikeassa leffojen suhteen

15.12.2014 15:40 - Marianne Tuominiemi

Olen huomannut, että ravintoloista ja hotelleista ei kannata lukea liikaa nettiarvosteluja. Leffojen suhteen olen huomannut, että internet on lähes aina oikeassa. Internet Movie Databasen käyttäjät ovat hyviä arvostelijoita.

Episodi-leffalehden päätoimittaja Jouni Vikman oli monta vuotta mies, johon luotin leffojen suhteen. Jouni kävi meillä vakiovieraana ja osasi aina kertoa leffoista siten, että joka kerta menin katsomaan jotain mistä pidin. Nykyään joudun luottamaan IMDB-sivuston arvioihin.

Gone Girl oli hyvä leffa, mutta itse en siitä juurikaan pitänyt. Kyseessä oli hyvin ristiriitainen elokuva. Ymmärsin, että se on todella hienosti tehty, mutten itse tykännyt siitä. IMDB kertoi samaa tarinaa, osa antoi sille yhden tähden ja osa 10 tähteä. 

Viikonloppuna vuokrasin Tähtiin kirjoitettu virhe-elokuvan. IMDB:n käyttäjät olivat antaneet sille yli kahdeksan tähteä ja se oli jokaisen tähden arvoinen. Tosi hyvä elokuva! Se oli aiheesta huolimatta hauskakin, lämmin ja sydämellinen ja kaunis.

IMDB oli oikeassa myös Adam Sandlerin ja Jennifer Anistonin tähdittämästä Get over it -elokuvasta. Se ei todellakaan ollut kummoinen elokuva (6,4 tähteä), enkä sitä voi juurikaan suositella. Miksei muuten vuosikausiin ole tehty hyviä romanttisia komedioita? Oli Aikakin on ainut joka tulee mieleen, se sai IMDB:n käyttäjiltä 7,8 tähteä.

Kilpailut

Uusimmat