Kuva: Valmistaja

Kauneimmat ja taatusti uniikit äitienpäivälahjat, joista kallein maksaa 32 euroa - katso

22.04.2019 20:15 - Rea Tallgren

Sormus omalla sormenjäljelläsi, rannekoru käsialallasi tai sukat omalla kuvallasi. Kaikkea tällaista voi äidille hankkia vain muutamalla kympillä äitienpäiväksi.

Äitienpäivää vietetään sunnuntaina 12.5. Mikäli omalle äidilleen haluaa hankkia jotain taatusti uniikkia, kannattaa suunnata katse käsin tilaisuksesta valmistettaviin tuotteisiin. Vaikka voisi luulla kaikkien tilaustuotteiden olevan todella hintavia, ei se pidä paikkaansa. Kokosimme alle uniikkeja lahjoja, joiden hinnat alkavat reilusta kympistä.

Äidille, joka rakastaa kahvia! Kupin pohjalla odottaa ihana yllätys. 19,18 euroa, The Letter Loft.

(kuva: Valmistaja)

Todella persoonallinen lahja, jollaista ei tule vastaan kenelläkään toisella, on oman sormenjälkesi sisältävä sormus, 27,55 euroa, JubileJewel

(kuva: Valmistaja)

Leikkuulautaan voi valita mieleisensä tekstin ja sitä saa kolmessa eri materiaalissa. Alkaen 32 euroa, Copper Fox Company.

(kuva: Valmistaja)

Rannekoru omalla tekstillä ja omasta käsialasta, 25,48 euroa. Korun saa kullan-, hopean- ja ruusukullan värisenä. 25,48 euroa, Caitlyn Minimalist.

(kuva: Valmistaja)

Humoristiselle äidille unelmalahja ovat sukat omilla kasvoillasi tai yhteiskuvalla! Sukkien värin voi valita itse, 24 euroa, Socks Smile.

(kuva: Valmistaja)

Juliste, jonka yksityiskohdat saa määrittää itse juomista, hiuksista, ihonväristä, nimistä ja tekstistä lähtien. Juliste on mahdollista saada myös kahden naisen kuvalla kolmen sijaan, 11,39 euroa, Personalised N Pretty.

(kuva: Valmistaja)

Metalliseen lahjarasiaan paketoitu Personalise it -Name a Star lahjapakkaus sisältää kaiken mitä tarvitset oman tähden nimeämistä varten. Rekisteröinnin voi suorittaa joko postitse, tai verkkopalvelun kautta. 30 päivän sisällä rekisteröinnistä äitisi saa virallisen todistuksen tähden uudesta, virallisesta nimestä. 24,90 euroa, Superkauppa.

(kuva: Valmistaja)

Tuotteisiin lisätään tapauskohtaisesti arvonlisäverot ja toimituskulut.  Mikäli lahjan mielii saada äitienpäiväksi,kannattaa tilaus tehdä pian. 

Kilpailut

Uusimmat