Pekonimunakas kruunaa viikonloppuaamun
Pekonimunakas
3 kananmunaa luomuna
2 rkl kermaa
100 g pekonia
1 sipuli
suolaa
pippuria
tuoretta basilikaa
1. Sekoita kanamunien rakenne rikki haarukalla lasissa. Lisää kerma ja suola. Jätä odottamaan.
2. Pilko sipuli ja pieni pekonin paloiksi. Lisää sipuli pannulle. Anna kuullottua. Lisää pekoni. Ruskista.
3. Käännä lieden lämpötilaa pienemmälle. Kaada kanamuna-kermaseos pannulle. Anna paistua niin kauan, että kananmuna on hyytynyt. Lisää hienonnettu basilika. Nauti.
Kilpailut
Uusimmat
Käärijä nähdään Euroviisujen toisessa semifinaalissa
Suomalaismiehen tililtä vietiin yli 80 000 euroa - poliisi varoittaa jälleen huijauksista
Nuoret kokevat taloudellisen tulevaisuutensa olevan heikompi kuin muilla sukupolvilla - syitä monia
Irlannin edustajaa sensuroitiin Euroviisujen semifinaalissa - yritti ujuttaa esitykseen viestin
Massiivinen yleisötapahtuma sotkee liikenteen Helsingissä - katso poikkeukset
Näytä lisää