Pekonimunakas kruunaa viikonloppuaamun
Kuohkea ja maukas munakas syntyy luomumunista ja viimeistellään tuoreilla yrteillä.
Pekonimunakas
3 kananmunaa luomuna
2 rkl kermaa
100 g pekonia
1 sipuli
suolaa
pippuria
tuoretta basilikaa
1. Sekoita kanamunien rakenne rikki haarukalla lasissa. Lisää kerma ja suola. Jätä odottamaan.
2. Pilko sipuli ja pieni pekonin paloiksi. Lisää sipuli pannulle. Anna kuullottua. Lisää pekoni. Ruskista.
3. Käännä lieden lämpötilaa pienemmälle. Kaada kanamuna-kermaseos pannulle. Anna paistua niin kauan, että kananmuna on hyytynyt. Lisää hienonnettu basilika. Nauti.
Kilpailut
Uusimmat
Children Of Bodomin jäsenet kertovat tuoreessa haastattelussa, millaiset välit heillä on Roope Latvalaan
Kotibileet lähtivät käsistä Liedossa - poliisilta tärkeä muistutus
Kruununprinsessa Victoria hurmasi jälleen asuvalinnallaan - katso kuvat pirteän värikkäästä lookista
Ensimmäiset raitiovaunut saapuvat Laajasaloon koeajolle
Lasten kokema kuritusväkivalta huolestuttavan yleistä - kaikki eivät edes tiedä sen olevan laitonta
Näytä lisää