Sukkahousut kuivuvat kätevästi mikrossa - oudot vinkit pyykinkuivaukseen koottiin

13.11.2014 15:11 - Susanna Karttunen

Ajan ollessa tiukilla pyykit kuivuvat nopeammin yllättävillä kikoilla

Kun on kiire töihin tai illan rientoihin ei ole ikuisuutta aikaa odottaa pesusta tulleiden vaatteiden kuivumista. Daily Mail kokosi muutaman epätavallisemman kuivausta nopeuttavan vinkin.

Salaattimylly

Alusvaatteista lähtee kätevästi liika vesi pois, kun niitä pyörittää salaattimyllyssä. Tällöin ei tarvitse huolehtia siitä, että ne rypistyvät samoin kuin puristellessa. Salaattimyllyssä pyörittämisen jälkeen ne täytyy kuitenkin vielä silittää kuiviksi.

Tennispallot

Daily Mailin toimittaja kokeili laittaa kolme tennispalloa kuivausrumpuun ohjelman ajaksi. Vaikka menetelmästä aiheutui kova melu, kuivuivat vaatteet todella nopeammin.

Mikro

Sukkahousut kuivuvat mikrossa lämmittämällä niitä täydellä teholla kuusi kertaa kymmenen sekunnin jaksoissa. Aina kymmenen sekunnin jälkeen tulisi sukkahousuja ravistella. Menetelmä on vähän työläs, mutta toimii todella hyvin.

Pyyhe

Sukkahousut kuivuvat myös, kun ne rullaa tiukalle rullalle kuivan pyyhkeen sisälle ja vääntää niitä tiukasti. Tällä tavoin sukkahousut kuivuvat 30 sekunnissa, joten menetelmä on hyvä kiireellisiin tilanteisiin.

Aiemmasta artikkelistamme löydät kuusi pyykinpesun virhettä, joihin saatat tietämättäsi sortua.

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat