Kanelimantelit vievät makeanhimon terveellisesti - helppo resepti
Kanelimantelit
200 g manteleita
1 tl hunajaa
1,5 tl kanelia
ripaus sormisuolaa
1. Laita mantelit kuivalle ja kuumalle pannulle. Kääntele koko ajan, jotta ne paahtuvat, mutta eivät pala.
2. Ripottele mantelien päälle kaneli ja sormisuola, sekoita. Lisää lopuksi hunaja ja pyöräytä manteleita vielä hetken pannulla, jotta hunaja sekoittuu ja sulaa joukkoon. Varo, ettet pidä manteleita pannulla liian kauan. Hunaja palaa mustaksi helposti. Nauti jäähtyneinä.
Kilpailut
Uusimmat
Eikö ylioppilaslakki meinaa pysyä päässä? Ota sen nerokas apuväline käyttöön
Kuin kultainen diskopallo - Nicole Kidman sädehti punaisella matolla ja pokkasi palkinnon
Yksi vero jää monilta maksamatta - katso, miten vältyt kohonneelta viivästyskorolta
Foreca: Vapun jälkeen säässä tapahtuu täyskäännös
5 vaivatonta vinkkiä muovittomampaan vappuun
Näytä lisää