Kokkaa täydellinen munakas: 5 vinkkiä kuohkeaan aamiaiseen
Voimakas vatkaus ja liraus kermaa takaavat herkullisen lopputuloksen.
Kuohkea munakas
4 munaa
0,5 dl kermaa
ripaus suolaa
mustapippuria
1. Vatkaa munat voimakkaasti kuohkeaksi. Munien vatkaaminen takaa sen, että ateriasta tulee ilmava.
2. Lisää munien joukkoon kermaa. Kerma antaa munakkaalle täyteläisen maun.
3. Paista munakasta pienellä lämmöllä niin, että se hyytyy hiljalleen. Pidä liesi niin pienellä, ettei pohja pääse palamaan.
4. Jotta munakkaasta tulee ruokaisampi ja makoisampi, lisää pinnalle juustoraastetta. Se pitää lopputuloksen kosteana.
5. Nauti omeletti heti paistamisen jälkeen. Munakas on parhaimmillaan vastavalmistettuna.
Vinkkejä: Lisää täytteitä maun mukaan. Kinkku, salami, katkaravut, vihannekset ja yrtit maistuvat ihanilta omeletin kera.
Kilpailut
Uusimmat
Uusi kotimainen draamasarja alkaa - rooleissa Samuli Edelmann, Matleena Kuusniemi ja Elina Knihtilä
Vesilasitesti paljastaa, mitä tuotteita hiuksesi oikeasti tarvitsevat
Bilehile vai hiljainen tarkkailija? Lue, millainen pikkujoulutyyppi olet horoskooppimerkkisi perusteella
Goldielocks saattaa tehdä levyä varten jopa 70 kappaletta - mutta mistä tuotteliaisuus kumpuaa?
Iinan okkultistista kotia koristavat luut ja kallot: 'Mitä kummallisempi asia, sitä kauniimpana sen näen'
Näytä lisää