Tomaatti: Jääkaappiin vai huoneenlämpöön? 17 tuoretuotetta ja niiden oikeat säilytyspaikat
Vihannekset ja hedelmät pysyvät sitä raikkaampina ja maukkaampia, mitä paremmin ne osaa säilyttää.
Vaikka asia ei periaatteessa kuulosta hankalalta, niin silti kaikki eivät välttämättä tiedä tai muista, missä paikoissa kannattaisi kotona säilyttää omenat, sipulit tai appelsiinit.
Säilytyspaikkoja on käytännössä kolmenlaista: jääkaapin hylly, jääkaapin vihanneslokero tai huoneenlämpö.
Tässä parhaita säilytyspaikkoja joillekin tavallisille tuoretuotteille:
- Omenat: vihanneslokero
- Avokadot: jääkaapin hylly tai huoneenlämpö
- Mustikat: vihanneslokero
- Parsakaali: vihanneslokero
- Porkkanat: vihanneslokero
- Selleri: vihanneslokero
- Kurkku: jääkaapin hylly
- Valkosipuli: jääkaapin hylly tai huoneenlämpö
- Inkivääri: jääkaapin hylly
- Greippi: jääkaapin hylly
- Kaali: vihanneslokero
- Sitruunat: jääkaapin hylly
- Sipulit: vihanneslokero
- Appelsiinit: jääkaapin hylly
- Persilja: vihanneslokero
- Mansikat: vihanneslokero
- Tomaatti: huoneenlämpö
Lue myös: 5 ruoka-ainetta, jotka kestävät oikein säilömällä ikuisesti
Lähde: PopSugar
Kilpailut
Uusimmat
Suomalaiset myöntyvät osalle Purran esittämistä leikkauksista - nämä kohteet ovat ehdoton ei
Selviytyjät Suomi -ohjelman heimoneuvostossa merkittävä uudistus
Ruissadon arvioidaan kaksinkertaistuvan viime vuodesta
Pirunpelin 12 pelaajaa on julkistettu - mukana niin Miitta Sorvali kuin Niko Saarinen
Vuoden sieni on valittu - taipuu täydellisesti esimerkiksi pihviksi
Näytä lisää