Penkkien valtaaja, kailottaja, kännikala – ärsyttävimmät ihmiset, joita lentokentällä kohtaa

06.02.2015 18:15 - Linda Arponen

Lentomatkasta on vaikeaa selviytyä kohtaamatta joitakin hermoja raastavia ihmistyyppejä.

Jos olet koskaan käynyt lentokentällä, olet luultavasti kohdannut siellä sellaisia ihmisiä, jotka ovat ärsyttäneet sinua syystä tai toisesta. Vai tunnustatko peräti itse kuuluvasi johonkin seuraavista ihmistyypeistä?

Lähtöportille rynnijä

Lentokoneeseen ei pääse vielä tuntiin, mutta tämä henkilö matkatavaroineen pyörii jo niin lähellä lähtöporttia, kuin hänet päästetään. Silläkään ei ole väliä, vaikka kone täytettäisiin takapenkeistä lähtien ja tällä henkilöllä olisi istumapaikka koneen etuosassa; hän änkeää ensimmäisenä koneeseen tukkien kaikkien muiden liikkumisen.

Pistorasioiden omija

Lähtöportin läheisyydestä löytyy pari pistorasiaa, mutta tämä henkilö on varannut ne molemmat omille laitteilleen. Ja sitten kun hänen kännykkänsä on ladannut, vaihtaa hän tilalle tabletin, läppärin, kameran tai jonkin muun elektronisen laitteen.

Kännykkään kailottaja

Tämä henkilö pitää huolen, että kaikki lähellä olijat varmasti kuulevat hänen koko elämäntarinansa. Puhuu hän puhelimeen sitten avioliitto-ongelmistaan, luottamuksellisista työasioista tai muista henkilökohtaisista jutuista, on varmaa, että saat kuulla jokaisen sanan tästä yksipuolisesta keskustelusta.

Kuulokkeeton pelaaja

Kännykkäpeliaikakaudella ei ole harvinaista nähdä ihmisiä näpyttelemässä uusia mobiilipelejä. Ikävä kyllä jotkut eivät kuitenkaan muista laittaa kännykkäänsä kuulokkeita kiinni tai ääniä pois päältä. Keitään muita ei kuitenkaan kiinnosta kuunnella kännykän jatkuvia piippauksia ja muita peliääniä.

Humalainen

Tämä henkilö on juonut hiukan liikaa lentokenttäbaarissa ja jatkaa kuviota ostamiensa tax free -tuotteiden kanssa. Pahimmassa tapauksessa joudut istumaan hänen viereensä lentokoneessa, jossa juominen saattaa vielä jatkua.

Penkkien valtaaja

Lähtöportilla on satoja ihmisiä odottamassa lennon lähtöä. Penkkejä on kuitenkin rajoitettu määrä ja tätä määrää vähentää lisäksi penkkien valtaaja, joka itse istuu yhdellä penkillä, toisella on hänen matkatavaransa ja kolmannella hänen takkinsa, eväänsä ja mitä kaikkea muuta hän onkaan mukaansa keksinyt.

Kärsimätön

Tämän ihmisen näkee ja kuulee kaukaa; hänen syvät huokauksensa pitävät huolen siitä. Hän ei kestä sitä, että ihmiset hidastelevat turvatarkastuksissa ja käyttävät takin riisumiseen aikaa pari sekuntia pidempään.

Lue myös: Paljaat jalat, taputtaminen, roskaaminen - ärsyttävimmät asiat, joita lentomatkustajat tekevät

Lähde: Smarter Travel

Kilpailut

Uusimmat