Kuva: Fotolia

Horoskooppi paljastaa: Muotitrendi, joka sinun tulisi ottaa haltuun

04.09.2017 17:00 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Horoskooppimerkki saattaa kertoa myös sen, millaisista vaatteista pidämme.

Tänäkin syksynä muotimaailmassa riittää valinnanvaraa. Suosiossa ovat muun muassa rennot takit sekä punainen väri. Mutta mikä on trendi, joka kannattaa ottaa haltuun?

Who What Wear -sivuston mukaan horoskooppimerkki voi kertoa sen, millaisiin vaatteisiin kannattaa pukeuta. Katso siis alta, mikä trendi sinun olisi syytä ottaa haltuun.

Oinas: Punainen väri

Punainen on väri, joka ydistyy oinaaseen. Oinas on tunnettu rohkeudestaan, eikä pelkää erottua joukosta. Siksi punainen väri on loistava valinta hänelle.

Härkä: Koristeelliset kengät

Härkä rakastaa muotia ja erilaisia koristeita. Siksi hänen kannattaa hankkia kaappiinsa koristeelliset, bling-kengät.

Leijona: Leopardikuosinen takki

Elämä on yksi pitkä catwalk leijonalle, sillä hän nauttii huomiosta. Hänelle loistava valinta onkin aina katseita kääntävä leopardikuosinen takki.

Kaksonen: T-paita tekstillä

Kaksosella on aina sanottavaa joka asiaan. Siksi hänen kannattaakin ottaa haltuun erilaisilla sloganeilla koristellut t-paidat.

Skorpioni: Alusvaate päällysvaatteena

Skorpioni ymmärtää viettelyn päälle ja siksi hänen kannattaa panostaa alusmekkomaiseen slip-in-mekkoon, joka tuo mieleen silkkiset yöpaidat.

Kauris: Jakkupuku

Liiketoiminta on kunnianhimoiselle kauriille mieluinen alue. Siksi jakkupuku on oiva valinta hänelle.

Jousimies: Yli polven ulottuvat saappaat

Jousimies elää elämänsä nauraen ja seikkaillen. Näyttävät kengät ovatkin oiva valinta merkille, joka on aina valmis uuteen seikkailuun.

Kalat: Rento mekko

Kalat pyrkii katsomaan maailmaa usein vaaleanpunaisten lasien läpi. Siksi hänelle oiva valinta on bohomekko, joka henkii rentoa asennetta.

Vaaka: Samettitakki

Vaaka on syntyperäinen diplomaatti, jolle elämän on aina oltava tavalla tai toisella kaunista. Siksi tyylikäs samettijakku on oiva valinta hänelle.

Vesimies: Sulat

Vesimies rakastaa kaikkea erikoista. Siksi sulkien avulla koristellut hiuskoristeet tai kengät ovat hänelle oiva valinta.

Rapu: Ylisuuri takki

Rapu nauttii omasta rauhastaan. Siksi ylisuuritakki on hänelle oiva valinta niihin päiviin, kun hän mielummin viettäisi aikaansa kotona.

Neitsyt: Rusetit ja pienet yksityiskohdat

Neitsyt rakastaa pieniä yksityiskohtia. Siksi esimerkiksi rusetein koristellut paidat ovat oiva valinta neitsyen syysmallistoon.

Lue myös: Miten voit hurmata ihastuksesi? Horoskooppi paljastaa

Lue myös: Horoskooppimerkkien kauneusongelmat paljastettiin - katso ratkaisu omaasi

Lähde: Who What Wear

Kilpailut

Uusimmat