Täydellinen hajuvesi lahjaksi kullallesi - Voice testasi

13.02.2013 19:45 - Rea Tallgren

Hajuvesi on helppo, mutta huomaavainen lahja naiselle ystävänpäivänä. Mikäli tuoksun valitseminen on vaikeaa, voit napata neuvoja Voicen listauksesta. 

Nina Ricci - Mademoiselle Ricci

Mademoiselle Ricci tuoksu on kuin raikas tuulahdus teinivuosilta, jolloin ongelmat eivät vielä olleet oikeita. Päiväunimaisen makea tuoksu sopii parhaiten sosiaaliselle ja iloiselle naiselle. Mikäli kultasi haluaa kotinsa olevan tip top ja hänen hajuvesihyllynsä on hänen ylpeytensä aihe numero yksi, sopii Mademoiselle-pullo sinne täydellisesti. Pullon kaunis ja siro ulkomuoto kiiltävän rusetin kera koristeltuna on sievä kuin karamelli. 

Valentino - Valentina Assoluto

Valentinon tuoksu sopii klassiselle naiselle, jolla on kenties jo hieman enemmän vuosia mittarissa. Kaunis rasia ja kauniin yksinkertainen pullo ihanalla kukkakoristeella ansaitsevat erityismaininnan. Tuoksu on voimakas ollakseen raikas, joten mikäli kultasi on elegantti ja tyylikäs ja pitää erilaisista myskin vivahteista, on tuoksu hänelle sopiva. 

Prada - Candy

Candy tuoksuu juuri siltä, miltä nimi sen lupaakin tuoksuvan. Todella voimakas ja huumaava hajuvesi sopii naiselle, joka ei pyytele anteeksi olemassaoloaan. Candy sopiikin kullallesi, mikäli hän on kaikkien bileiden kuningatar joka haluaa katseiden kääntyvän häneen kun hän astelee huoneeseen. Karkkivärinen pullo ja paketti houkuttelevat kenties hieman nuorempaa polvea. Varsinainen pullo pitää sisällään tahattoman blonditestin, sillä korkin avaaminen saattaa osoittautua yllättävän hankalaksi. 

Juicy Couture - Couture La La

Tuoksu on nimensä mukaisesti mehukas ja sopii erityisen hyvin naisille, jotka rakastavat kaikkea kiiltävää ja kaunista. Couture La Lan pullossa korkki muistuttaa isoa timanttia, ja sen ympärillä on pienistä tekotimanteista tehty ketju, joten bling blingiä rakastavien naisten silmät alkavat kiilua jo pelkän pullon näkemisestä. 

Christina Aguilera - Red Sin

Mikäli kultasi lempiherkkua ovat mansikat ja hänet löytää aina vapaa-ajallaan viltin alta takkatulen äärestä lukemasta kirjaa on Aguileran tuoksu hänelle passeli. Näyttävän laulajattaren nimikkotuoksu on - toisin kuin voisi luulla - melkoisen hempeä ja sopii naiselle, joka punaistuisi mikäli hänen tuoksunsa herättäisi liikaa huomiota. Myös pulloa kannattaa säilyttää ennemmin kotona kuin mukana kassissa, sillä sen muoto on riskialtis hajoamisille. 

Clinique - Happy.

Happy. tuoksu sopii juuri nimensä mukaisesti naiselle, jota eivät huole paina. Happy. on tuoksuna raikas, klassinen ja omalla kevyellä tavalla huumaava. Tämä tuoksu sopii naiselle, joka haluaa olla luonnollinen ja tuoksua vienon puhtaalle. Yksinkertainen pullo ei tee vaikutusta, mutta tuoksu on sitäkin hurmaavampi. 

Carolina Herrera - 212 Sexy

Herreran tuoksu sopii kevyelle seurapiiriperhoselle, joka rakastaa makeaa. Mikäli vaaleanpunainen on rakkaasi lempiväri, kuohuviinin juominen hänen lempiharrastuksensa ja vaahtokarkit hänen lempiherkkunsa, on tämä makean raikas tuoksu hänelle sopiva. 

Trussardi - Donna 

Onko rakkaasi kaunis ja luonnollinen keijukainen, joka viihtyy parhaiten auringonpaisteisella nurmikolla pisamat kasvoillaan? Mikäli näin on, on Trussardin Donna hänelle ideaali tuoksu. Se on raikas, kepeä ja keväinen. 

Kilpailut

Uusimmat