Oma kampaaja on naiselle rakas - ehkä jopa puolisoa rakkaampi?

21.11.2013 22:15 - Linda Arponen

Tutkimuksen mukaan brittinaisilla on pidempikestoinen suhde kampaajaansa kuin puolisoonsa.

Britanniassa tehdyn tutkimuksen mukaan naiset ovat uskollisia kampaajiansa kohtaan, sillä naiset pitäytyvät samassa kampaajassa keskimäärin 12,4 vuotta.

Luku on melkein vuoden enemmän kuin keskiverto avioliiton pituus Britanniassa, liitot kun kestävät keskimäärin 11 vuotta ja kuusi kuukautta.

Tutkimus kertoo myös, että yli puolet naisista nimeää kampaajansa kymmenen tärkeimmän ihmisen joukkoon elämässään. Täydellisen kampaajan etsinnässä taas kestää keskimäärin 1,8 vuotta.

Erään tutkimukseen osallistuneen naisen mukaan hän on tuntenut kampaajansa miestään ja lapsiaan pidempään ja hän pitää kampaajaansa eräänlaisena lisäperheenjäsenenä.

Naiset perustelivat vastauksiaan myös muun muassa siten, että kun kerran löytää täydellisen kampaajan, ei hänestä halua koskaan luopua.

Tutkimuksen mukaan joidenkin naisten kohdalla kampaajalla on väliä myös muuttoa harkitessa. Erään naisen mukaan hän voisi jopa muuttaa kampaajansa perässä, jos tämä päättäisi joskus vaihtaa asuinpaikkaa.

Naisten mukaan he voivat puhua kampaajiensa kanssa mistä tahansa ja jotkut myöntävät jopa kertovansa näille enemmän asioita kuin monille ystävilleen.

Lähde: Female First

Kilpailut

Uusimmat