Bongattu: Puhelinsovellus, joilla käsittelet omat kuvasi hetkessä - ja myös meikkaat itsesi

18.02.2014 07:15 - Rea Tallgren

Perfect365-sovellus mahdollistaa oman lookin viimeistelemisen sellaisiinkin kuviin, joissa ei omasta mielestään ole kovinkaan edustava.

Perfect365-sovellus mahdollistaa omien kuvien käsittelemisen Photoshopin tavoin vain muutamalla puhelimen klikkauksella. Sovellukseen ladataan oma kuva, johon merkataan esimerkiksi huulien ja kulmakarvojen paikka pienten pisteiden avulla. Pisteet asettuvat automaattisiin kohtiin, mutta jos ne ovat väärissä paikoissa, saa niitä siirrettyä aktivoimalla kunkin pisteen painamalla sitä hetken sormellaan ja siirtämällä sitten sen oikeaan kohtaan.

Kuvaan itselleen saa muokattua esimerkiksi sileän ihon, omat tummat silmänaluset on mahdollista käsitellä pois, itselleen on mahdollista tehdä uudet silmänrajaukset ja lisätä vaikkapa irtoripset. Poskipunan ja huulipunan lisääminen onnistuvat helposti, kuten myös kasvojen kaventaminen ja silmien suurentaminen. Silmien väriä ja kirkkautta voi myös muokata sovelluksen avulla.

Katso alta esimerkki siitä, mitä sovelluksella saa aikaan:

Ennen:

Jälkeen:

Alemmassa kuvassa esiintyvälle naisen ripsiä on pidennetty, hänelle on tehty silmänrajaukset ja lisätty luomiväriä. Lisäksi hänen huulensa ovat saaneet värillistä kiiltoa ja hänen silmiään on suurennettu ja kasvoja kavennettu. Silmien väriä on myös muokattu sinisemmäksi.

Kaikki aiemmat Bongattu-artikkelit voit katsoa tästä.

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat