Kookosöljy tekee hiuksille ihmeitä - 4 syytä kokeilla

10.05.2014 15:15 - Reija Saarinen

Kookosöljy on todellinen ihmeaine, jota kannattaa käyttää myös hiustenhoidossa.

Kookosöljy on todellinen tehoaine. Sitä voi käyttää niin ruoanlaitossa kuin ihonhoidossakin. Tämän lisäksi se on tehokas hiustenhoitoaine. Alla muutama hyvä syy kokeilla kookosöljyä edes kerran hiuksiin.

1. Vahvistaa hiusjuurta

Kookosöljy tekee erityisen hyvää hiuksille siitä syystä, että se auttaa vahvistamaan hiusjuurta. Jos siis kärsit kuivasta päänahasta, ota avuksi kookosöljy. Se kosteuttaa päänahkaa, jolloin uusi hius voi kasvaa paremmin ja terveempänä.

2. Vähentää hiusten lähtöä

Hiustenlähtö on sekä naisten että miesten ongelma. Onneksi kookosöljy on ratkaisu myös tähän ongelmaan. Se auttaa vahvistamaan juurta ja vähentää samalla tehokkaasti hiustenlähtöä.

3. Poistaa hilsettä

Kuiva päänahka ja hilseily ovat myös tuttuja monelle. Paras keino päästä ongelmasta eroon on se, että laittaa päänahkaan kookosöljyä ainakin kerran viikossa. Muutoksen huomaa jo muutamassa viikossa.

4. Parantaa kiiltoa

Kookosöljy antaa hiuksille terveen kiillon. Tämä on ihana uutinen niille, jotka eivät halua käyttää runsaasti kemikaaleja hiustenhoidossa.

Tiesitkö, että kookosöljyn avulla voi myös valkaista hampaat? Lisää tieto tästä luonnollisesta valkaisukeinosta löydät täältä.

Lähde: Boldsky

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat