Nahka on syksyn kuuma trendi: 8 tapaa yhdistellä eri kuoseja ja materiaaleja

09.09.2014 11:15 - Laura Sulkava

Nahka on löytänyt vaatetuksessa tiensä muihinkin asusteisiin kuin takkeihin. Päivän aikana useat julkisuuden henkilöt luottivat mustaan nahkaan.

Nahka ja tekonahka ovat vallanneet trendiliikkeiden hyllyt. Alla on koottuna 8 erilaista tapaa yhdistellä nahkaa muihin vasusteisiin. Kiinnitä myös huomiota tähtösten ihaniin kenkiin.

Jenkkinäyttelijä Jamie Chung yhdisti pirteästi lyhyen nahkatopin kauniiseen liehuvaan hameeseen, jota koristavat söpöt punaiset pusuhuulet.

Jamie Chung

47-vuotias näyttelijätär Laura Dern säteili nuorekkaana nahkatakissa, jonka kanssa hän oli pukenut mustan kynähameen sekä saman värisen peruspaidan.

Laura Dern

Malli Jessica Hart yhdisti käärmeennahkakuvioiseen minihameeseen vaalean pitkähihaisen napapaidan ja kauniin laukun.

Jessica Hart

Muotibloggari Danielle Bernsteinin nahkahousut täydentyvät vaalealla paidalla, joka on pitsikuvoitu.

Danielle Bernstein

Malli Marloes Horstin päällä nähtiin kuvauksissa rohkeampi yhdistelmä. Kauniin liehuvan mekon alta paljastuvat mustat nahkahousut.

Marloes Horst

Näyttelijä Beth Grant yhdisti polven alle ulottuvaan nahkahameeseen raikkaan sinisen napapaidan.

Beth Grant

Laulajatar Lennifer Lopezin päällä kireä lyhyt nahkamekko näyttää upealta. Vaikka helma on mini, pitkät hihat ja poolokaulus tekevät lookiin tyylikkyyttä.

 

Jennifer Lopez

Taraji P. Henson osoittaa kuinka nahkamekko voi olla tyylikäs. Juuri sopivan mittainen asu sopii näyttelijättärelle täydellisesti.

Taraji P. Henson

Kilpailut

Uusimmat