Monikäyttöinen poskipuna: Hehkua kynsille, luomille ja huulille

19.10.2014 20:00 - Laura Sulkava

Poskipuna on tarkoitettu nimensä mukaan poskille, mutta sitä voi hyvin käyttää muuhunkin kaunistautumiseen.

Poskipunaa sivellään poskille tuomaan heleyttä. Hyvällä sudilla levitettynä, puna näyttää luonnolliselta, häivytetyltä hehkulta. Tärkeää on keskittyä siihen, ettei poskiin jää viivamaisia jälkiä.

Alla on listattuna muita käteviä käyttötapoja poskipunalle.

Luomiväri

Hillityn värinen poskipuna sopii täydellisesti luomille levitettäväksi. Hehkuva väri taas virkistää katsetta ja saa silmät säihkymään.

Matta huulipuna tai huulikiilto

Lisää pieni ripaus poskipunaa silmänympärysvoiteeseen ja sekoittele tasainen väri. Taputtele sormella huulille voideseos ja pusuhuulet ovat valmiit.

Jos kaipaat kiiltäviä huulia, voit sekoittaa keskenään hieman läpinäkyvää huulikiiltoa ja poskipunaa. Sekoituksen voi levittää huulille sormella.

Kynsilakka

Ehkä yllättävin käyttötapa on sekoittaa poskipunaa kynsilakkaan. Raaputa hieman punaa puhtaalle alustalle ja laita päälle hieman läpinäkyvää kynsilakkaa. Sekoita väri tasaiseksi ja laita kynsille normaaliin tapaan.

Edellä mainittuja kikkoja voi yhdistellä. Jos esimerkiksi haluaa saada täsmälleen saman värin kynsiin ja huuliin, nämä kikat kannattaa ottaa käyttöön. Toisaalta, jos kassiin ei mahdu useita meikkejä, ehkä pelkkä poskipuna riittää.

Katso myös aikaisemmin julkaisemamme juttu kauneussynneistä, joihin usein sorrumme.

Lähde: Cosmopolitan

Uusimmat