Kesän hurmaavimmat hiukset kääntävät katseet - 10 upeinta kuvaa kampaajalle mukaan

05.06.2015 09:15 - Karoliina Kotala

Alkava kesä on monelle naiselle varma ajankohta suunnata kampaajalle. Jos idea uudesta kampauksesta on vielä hakusessa, kannattaa kääntää katse maailman parhaiden hiusstailistien luomuksiin.

Viihdetaivaan kaunotarten täydellisten hiusvärien ja mallien takaa löytyvät maailman parhaat hiusalan ammattilaiset. Sen vuoksi tähdet tarjoavatkin hyvän kirjon kesän trendeistä.

Natasha Poly tietää, että juurta ei enää värjätä piiloon. Polyn tumma juuri tuo upean kontrastin lämpimän vaalealle hiussävylle.

Isabeli Fontanan hentoinen liukuvärjäys keskittyy vain latvoihin. Tämä on täydellinen keino tuoda aavistus vaaleaa tummiin kutreihin.

Amy Poehlerin raikas punainen sävy on kaikkea muuta kuin tylsä. Vaaleahipiäisen naisen ykkössävy korostuu entisestään hennoilla vaaleammilla raidoilla.

Chrissy Teigen piristää hiusten ilmettä vaaleilla raidoilla. Jätä raidat kuitenkin vain harvakseltaan hiusten pääliosaan sekä tuo kasvoille valoa kahdella paksummalla vaalealla raidalla aivan kasvojen sivuilla.

January Jones sävytti lähes platinanvaaleat hiuksensa hennon persikkaisella sävyllä, joka on kesän hitti.

Vanessa Hudgensin hiuksista löytyy kontrastia. Supertumma juuri vaihtuu radikaalisti vaaleaan latvaan ja on näyttävä ratkaisu.

Khloe Kardashianin taivaalliset kutrit ovat pohjaltaan toffeenhunajaiset, mutta ne saavat lisää eloa tummemmista raidoista.

Behati Prinsloon hiukset henkivät supertrendikästä 90-lukua. Pohja on tumman vaalea, mutta etummaiset hiukset on värjätty aavistuksen vaaleammalla.

Suki Waterhousen hunajainen vaalea korostaa kauniisti ruskeita silmiä. Naisellinen väri ei tarvitse raitoja tai liukuvärjäyksiä.

Sophia Bushin vaaleanruskea sävy on kuin auringossa vaalennettu. Aavistuksen tummempi juuri toimii tummassakin sävyssä.


Lue myös: Käännä katseet juhlissa: Kesän trendikkäin lettikampaus syntyy helposti kotona - kokeile

Kilpailut

Uusimmat