Kuva: AOP

Miksi Izzy Stradlin ei ole liittynyt Guns 'N Rosesiin? "Yritimme sitä kovasti"

13.05.2019 23:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Sekä McKagan että Rose ovat kommentoineet Stradlinin liittymistä takaisin legendaariseen yhtyeeseen.

Rock-maailma innostui kovasti, kun Guns 'N Roses ilmoitti palaavansa alkuperäisellä kokoonpanollaan muutama vuosi sitten. Tai ainakin Axl Rose, Slash ja Duff McKagan löivät hynttyyt yhteen.

Monet fanit kuitenkin kummastelivat, että miksi legendaarinen kitaristi ja biisintekijä Izzy Stardlin ei liittynyt mukaan uuteen tulemiseen.

- Se oli jotain, mitä todella yritimme saada aikaan. Valitettavasti se ei lopulta toiminut, McKagan kertoi tuoreessa 92.9 The Bear -haastatelussa.

- Sanon sinulle tämän: Asiat ovat todella positiivisia tällä hetkellä meidän leirissämme ja ne alkoivat niin ja pysyvät niin. Mutta klassiseen Gunnari-tyyliin, en sano mitään muuta.

Viime vuonna Stardlin kertoi, että ei pystynyt liittymään yhtyeeseen, sillä bändi ei halunnut löytää sopua. Axl Rose on kommentoinut asiaa muun muassa Globo TV:n haastattelussa.

- En oikein tiedä, mitä sanoa Izzysta. Meillä saattoi olla keskusteluyhteys, mutta ensin asiat ovat toisin ja seuraavana päivänä toisin. En todellakaan halua ivailla. Se on vain todella hankala asia.

Izzy oli vastannut Roselle takaisin, että mies puhuu pa*kaa eikä bändi vain halunnut jakaa mukavaa rahavirtaansa muille.

Saapa siis nähdä, miten tulevaisuudessa käy. Toivotaan, että keskustelut saataisiin vietyä loppuun asti.

Lue myös: Guns N' Roses -basisti puhuu muusikkotovereidensa kuolemista - "Minä itse asiassa itkin"

Lue myös: Guns N' Roses -basisti Duff McKagan Hanoi Rocksista - 'Suuri vaikuttaja'

Lue myös: Guns N' Roses -kitaristi Slash puhuu rankoista ajoistaan: "Melkein join itseni hengiltä"

Lähde: Blabbermouth

Uusimmat