Kuva: AOP

Black Sabbath -rumpali jakoi viestin yhtyetovereilleen - "Olen avoin ideoille"

11.07.2019 08:00 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Ward julkaisi videon Twitter-sivullaan.

Black Sabbathin legendaarinen alkuperäisrumpali Bill Ward, 71, jakoi viestin yhtyetovereilleen Twitterissä heinäkuun alussa.

Videolla Ward kertoo, että rakastaa heitä kaikkia ja olisi valmis soittamaan yhtyeessä uudelleen.

- Hei kaikki, tässä on Bill Ward. Haluan sanoa, että rakastan Tony Iommia, Geezer Butleria ja Ozzy Osbournea todella paljon. Olen rakastanut heitä jo kauan. Olen hyvin avoin kaikille ideoille, jotta voisimme soittaa vielä yhdessä tulevaisuudessa. Ei muuta, Ward sanoo.

Useat fanit olivat surullisia, kun Ward ei osallistunut Black Sabbathin viimeiselle kiertueelle. Wardin mielestä asiat sotkeutuivat sopimusasioihin, kun taas Sabbathin leirissä ei uskottu, että Ward kykenisi soittamaan enää pitkiä kiertueita.

Laulaja Ozzy Osbourne kuitenkin kaipasi Wardia.

- En pitänyt siitä, että Ward ei ollut siellä. Ihmiset haukkuivat minua siitä, mutta se ei ollut rehellisesti sanoen syytäni. Meillä ei ollut aikaa hengailla, meidän täytyi mennä eteenpäin, mutta olen pahoillani, että se ei toiminut Billin kanssa, Osbourne sanoi Kerrang-lehden haastattelussa.

Black Sabbath perustettiin vuonna 1968 Tony Iommin, Ozzy Osbournen, Bill Wardin sekä Geezer Butlerin toimesta. Yhtyeen albumeita on myyty pelkästään Yhdysvalloissa 15 miljoonaa ja maailmanlaajuisesti 100 miljoonaa kappaletta.

Wardin videon näet alta.

Jos twiitti ei näy, paina tästä.

Lue myös: Ozzy Osbourne Sabbathin viimeisistä keikoista: 'Wardin olisi pitänyt olla siellä'

Lue myös: Palaako Bill Ward vielä Black Sabbathiin, Tony Iommi?

Lue myös: Black Sabbathille suuri kunnianosoitus - kotikaupunkiin silta ja muistomerkki

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat