Kuva: AOP

Mariah Carey teki kyseenalaisen ennätyksen - tähdeltä paljonpuhuva reaktio somessa

07.01.2020 17:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Mariah Careyn jouluhitti on tehnyt romahduksen listoilla.

Mariah Carey on pysytellyt viime aikoina otsikoissa rikkomalla listaennätyksiä. Nainen on ensimmäinen artisti, joka on ollut arvostetun Billboard Hot 100 -listan ykkössijalla neljällä eri vuosikymmenellä. Tästä on kiittäminen jouluhitti All I Want for Christmas Is You:ta, joka viihtyi kyseisen listan kärkisijalla kolme peräkkäistä viikkoa. Kappale rikkoi myös ennätyksen pisimmästä ajasta julkaisun ja ykkössijan saavuttamisen välillä. Ajaton hitti julkaistiin vuonna 1994.

Nyt samainen kappale on tehnyt jälleen uuden ennätyksen. Tällä kertaa ennätys ei kuitenkaan ole sieltä mairittelevimmasta päästä. All I Want for Christmas Is You on ensimmäinen kappale, joka on tehnyt Billboard Hot 100 -listalla pudotuksen ykkössijalta kokonaan listan ulkopuolelle. Joulunaika on ohi, ja tämä näkyy luonnollisesti myös listauksessa.

Mariah Carey on reagoinut kyseenalaiseen ennätykseensä humoristisesti Twitterissä. Nainen ei vaikuta olevan moksiskaan asiasta.

”Ei haittaa, taas uusi ennätys!” Carey ilakoi itkunauruemojin kera. Mukaan nainen on liittänyt gif-animaation itsestään nauramassa.

Voit katsoa naisen twiitin alta. Jos se ei näy alla, klikkaa tästä.

Lue myös: Mariah Careyn Twitter-tili hakkeroitiin - seinälle ilmestyi kirjoitus Eminemin peniksestä

Lue myös: Mariah Careyn jouluhitti 25 vuotta - kokosimme yhteen 10 yllättävää faktaa

Lähde: Billboard

Kilpailut

Uusimmat