Kuva: AOP

Duffy rikkoi somehiljaisuuden kohauttaneen raiskauspäivityksen jälkeen - julkaisi uuden kappaleen

20.03.2020 09:15 - Roy Kokkonen

Duffy haluaa piristää koronaviruksen eristämiä ihmisiä ja lähetti uuden kappaleen brittiläiselle radiojuontajalle.

Brittiläinen Soul-laulaja Duffy, 35, kohahdutti helmikuussa Instagram-päivityksellä, jossa kertoi miksi hän vetäytyi julkisuudesta. 

"Minut raiskattiin, huumattiin ja minua pidettiin vankina muutamien päivien ajan", laulaja kirjoitti sittemmin poistetussa päivityksessä.

Nyt laulaja on rikkonut hiljaisuuden ja julkaissut uuden päivityksen Instagramissa. Kyseessä on avoin kirje brittiläiselle radiojuontajalle.

"Hei Jo (Whiley), toivottavasti voit hyvin ja olet turvassa. Halusin lähettää sinulle tämän kappaleen, jota voit soittaa radiossa, jos haluat. Olet ehkä lukenut sanat, jotka kirjoitin muutama viikko sitten. Tunnen todellakin olevani vapaampi. Yritin jatkaa puhutulla haastattelulla, mutta se on vaikeampaa kuin kuvittelin. Jatkan kirjoittamista pian", Duffy kirjoittaa kuvatekstissä.

Laulaja on tehnyt uuden kappaleen, mutta sitä ei ole julkaistu virallisesti. Duffy päätti lähettää uuden kappaleensa suoraan radiojuontajalle soitettavaksi lähetyksessä.

"Universal Music eikä kukaan muukaan tiedä, että teen näin. He eivät suutu. He ovat ihania ihmisiä. Joten tässä on kappale 'Something Beautiful'. Voit soittaa sitä ihmisille näinä vaikeina aikoina, jos siis pidät kappaleesta. Jos se nostaa tunnelmaa. En aio julkaista sitä, ajattelin vain, että tämä olisi mukavaa koteihinsa sulkeutuneille ihmisille."

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Päivityksen mukana ei ollut linkkiä kappaleeseen. Vaikuttaa siltä, että kappale kuullaan virallisesti ainoastaan Jo Whileyn juontamalla BBC Radio 2:lla. Heti kun juontaja soitti Something Beautifulin radiossa, fanit latasivat sen YouTubeen.

Walesilainen soul-laulaja Duffy nousi maailmanmaineeseen vuonna 2008 julkaistulla Grammy-palkitulla albumilla Rockferry. Hänen tunnetuimpia kappaleitaan ovat muun muassa Mercy ja Warwick Avenue.

Lue myös: "Minut raiskattiin, huumattiin ja pidettiin vankina" - Duffy kertoi järkyttävästä kokemuksestaan

Kilpailut

Uusimmat