Kuva: AOP

Post Malonen reaktio Cardi B:n Grammy-esitykseen nousi meemiksi: "Samaistun niin kovaa"

16.03.2021 16:15 - Iiro Myllymäki

Post Malone innostui Cardi B:n ja Megan Thee Stallionin Grammy-vedosta.

Maanantain vastaisena yönä Suomen aikaan käytiin vuoden 2021 Grammy-gaala. Tämän vuoden gaalassa muun muassa Beyoncé pääsi tekemään historiaa voittamiensa Grammy-palkintojen määrällä, mutta internetin historiankirjoihin jää myös artisti Post Malonen reaktio Cardi B:n esitykseen.

Cardi B esitti yhdessä Megan Thee Stallionin kanssa WAP-superhitin ensimmäisessä kyseisen kappaleen televisioidussa esityksessä. Kun Cardi B oli vielä yksin lavalla, kamera siirtyi hetkeksi kuvaamaan Post Malonen reaktiota. Mies näytti olevan varsin innoissaan pidellessään kädessään punaista mukia ja katsellessaan esitystä.

Reaktion pääset katsomaan alla näkyvältä videolta. Jos video ei näy alla, klikkaa tästä.

Monet ovat nostaneet lähetyksen kyseisen kohdan esiin Twitterissä.

”Megan Thee Stallionin ja Cardi B:n esitys varasti show’n, mutta niin teki myös Post Malonen reaktio siihen. En ole koskaan nähnyt häntä noin onnellisena.”

”Tämä on lempivideoni koko planeetalla.”

”Olin kuin Post Malone koko tuon esityksen ajan.”

"Samaistun niin kovaa Post Maloneen."

Cardi B ja Megan Thee Stallion tarjosivat seksuaalisesti latautuneen esityksen WAP-hitilleen, vaikka he joutuivatkin esittämään kappaleestaan voimakkaasti sensuroidun version. Alkuperäisen kappaleen suorasukaiset sanat nostivat sen viime vuonna kiivaan keskustelun kohteeksi.

WAP-kappaleen Grammy-esitystä ei ole asetettu saataville Suomen YouTubeen, mutta pätkiä esityksestä pääset katsomaan alla näkyvästä Entertainment Tonightin videosta. Jos video ei näy, klikkaa tästä.

Lue myös: Miltä Post Malone näyttäisi ilman lukuisia kasvotatuointejaan? YouTube-video näyttää

Lue myös: Cardi B ei halua Selena Gomezin lopettavan - fanit innostuivat naisen ehdotuksesta

Lähde: Entertainment Tonight

Kilpailut

Uusimmat