Kasarirokkareiden keikalta ulosheitetty fani suuttui – sytytti kentän tuleen!

31.08.2009 18:46 -

Brittiläisen Def Leppard -yhtyeen viime perjantaiselta Utahin keikalta ulosheitetty fani ei innostunut keskeytyeenstä konserttikokemuksestaan. Kostoksi järjestäjille mies päätti sytyttää konserttipaikan vieressä olevan kentän tuleen, kertoo metalhammer.com.

28-vuotias mies ohjattiin konsertista ulos sekavan ja humalaisen käyttäytymisensä vuoksi. Mies oli häirinnyt muita katsojia muun muassa kaatamalla olutta heidän päällensä.

Häirikkö heitettiin keikkapaikalta ulos, mutta hän onnistui livahtamaan takaisin konserttiin. Mies kuitenkin napattiin kiinni ja laitettiin taksikyydillä kotiin. Häirikkö ei kuitenkaan tästä pitänyt, vaan päätti kostaa järjestäjille omalaatuisella tavalla - sytyttämällä keikkapaikan viereisen urheilukentän tuleen.

Palon huomanneet ohikulkijat hälyttivät paikalle palokunnan. Paloautojen paikalle pääseminen oli kuitenkin hidasta, sillä konsertista poistuvat ihmiset tukkivat tien. Loppujen lopuksi kenttää ehti palaa aimo alue ennen kuin palo saatiin sammutettua. Vielä on epäselvää minkälaisen rangaistuksen häirikkö teostaan saa.

Kilpailut

Uusimmat