Nuoret suomalaistähdet yhä seksikkäämpinä levynkansikuvissa

10.09.2009 06:59 - Eeva Rajala

Nuorten suomalaispopparien levyjen kansikuvat ovat muuttuneet yhä seksikkäämmiksi, kertoo Iltalehti. Maailmalla eroottiset kansikuvaposeeraukset ovat olleet arkea jo vuosia, mutta nyt ilmiö on rantautunut kohisten myös Suomeen.

Esimerkiksi Idols-tähti Kristiina Brask poseeraa yläosattomissa uuden Kuivilla susta -levynsä kannessa. Lisäksi Anna Abreulla on yllään korsettimainen yläosa uuden Just A Pretty Face? -albumin kannessa. Aikoinaan myös laulajatar Mariko räväytti poseeraamalla yläosattomissa soololevynsä promokuvissa.

Kristiina Brask kansikuva

Brask kertoo, ettei hänen kohdallaan tehty mitään tietoista päätöstä, että nyt otetaan rohkeat kuvat.

- Levyn kansikuva otettiin samaan aikaan musiikkivideon kuvausten kanssa ja otos valikoitiin lopulta yhdessä tuottajien kanssa, Brask kertoi MTV3:lle.

Anna Abreu kansikuva

Anna Abreu puolestaan on kertonut olevansa pukeutumisen suhteen kameleontti. Abreu on aiemmin suosinut pukeutumisessaan farkkuja ja toppeja.

- Olen pitänyt samaa tyyliä, vaikka joka päivä vaihtuvat eri vaatteet. Siten olen joka päivä erityylinen, Abreu kertoi Iltalehdelle viime vuonna.

Mariko promo yl?osaton

Abreun levynkannesta tulee myös mieleen erityisesti Britney Spears ja Mariah Carey. Kwanista tuttu Mariko kertoi aikoinaan omasta yläosattomasta kuvastaan, että silloin oli vain sellainen fiilis.

- Mennään, tehdään täysillä ja katsotaan jälkeen päin, mitä ihmiset ovat siitä mieltä, kertoi Mariko.

Kilpailut

Uusimmat