Kuva: Lauri Kujanpää

HS: Michael Monroe -dokumentti katosi suoratoistopalvelusta - 'Epäselvyyksiä tekijöiden välillä'

04.01.2022 14:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

- Olemme keskeyttäneet dokumentin jakelun, jotta he saisivat ratkaistua omat epäselvyytensä, Elisa Viihteen kumppanuusjohtaja Mika Lepistö kertoo HS:lle.

Viime vuoden lopulla Elisa Viihde -palveluun ilmestyi rock-legenda Michael Monroesta, 59, kertova dokumentti Michael Monroe Documentary. Esittelytekstin mukaan dokumentissa "koetaan Hanoi Rocksin nousu ja tuho, sekä saadaan vastaus siihen mikä saa Monroen jatkamaan yhtä energisenä vuodesta toiseen". Ääneen pääsevät Monroen lisäksi muun muassa Slash, Dregen sekä Foo Fightersin Chris Shiflett.

Muutama päivä julkaisun jälkeen dokumentti kuitenkin poistettiin palvelusta. HS:n mukaan kyse on tuotantoyhtiön ja Monroen välisistä epäselvyyksistä.

- Dokumentin julkaisun jälkeen meille välitettiin tieto epäselvyyksistä tuotantoyhtiön ja Monroen välillä. Kyseessä on heidän välinen sopimuksensa, jonka yksityiskohtia me emme tiedä, emmekä ole osapuoli siinä sopimuksessa, Elisa Viihteen kumppanuusjohtaja Mika Lepistö kertoo Helsingin Sanomille.

Dokumentin on ohjannut Saku Perintö, joka on vastannut myös Kotiteollisuuden Leirituomiolla-, ja räppäri Mikael Gabrielista kertovasta dokumentista.

- Kotimaisen kulttuurisisällön edistäminen on meille tärkeää. Olemme katsoneet, että parhaiten tässä asiassa tuemme siten, että annamme heille työrauhan. Siksi olemme keskeyttäneet dokumentin jakelun, jotta he saisivat ratkaistua omat epäselvyytensä, Mika Lepistö jatkaa.

Lepistö sanoo, että Elisa Viihde odottaa vastausta elokuvan jatkosta, kun asianomaiset ovat päässeet sopuun.

Michael Monroe nousi maailmanmaineeseen Hanoi Rocks -yhtyeen keulakuvana, jonka jälkeen hän on tehnyt kattavan soolouran.

Michael Monroen uusin levy One Man Gang julkaistiin vuonna 2019.

Lue myös: Michael Monroe muistelee hetkeä, kun lauloi ensimmäistä kertaa suomeksi: "Tietenkin se hermostutti"

Lue myös: Michael Monroen nimissä tehtiin taas feikkitili Instagramiin - jo kirjoitusasu paljastaa totuuden

Lähde: HS

Kilpailut

Uusimmat