Kuva: AOP

Slash ylistää Axl Rosen AC/DC-esiintymisiä - "Olin todella ylpeä"

27.01.2022 21:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Axl Rose toimi tovin AC/DC:n laulajana, kun Brian Johnson kärsi kuulovauriosta.

Kun AC/DC-laulaja Brian Johnson, 74, kärsi kuulovauriosta vuonna 2016, saapui Guns N´ Roses -yhtyeen Axl Rose, 59, apuun ja astui toviksi AC/DC:n keulille.

Guns N' Roses -kitaristi Slash, 56, ylistää tuoreessa haastattelussa Rosen esiintymisiä legendaarisen australialaisbändin keulilla.

- Menin katsomaan keikkaa Lontoossa ja se oli uskomaton. Se oli järisyttävää ja varsinkin silloin, kun Rose lauloi Bon Scottin aikaista materiaalia, olin todella ylpeä, Slash sanoo Classic Rock -julkaisulle.

Oliko Slashista outoa nähdä Rose toisen yhtyeen laulajana, sillä samana vuonna Guns N' Rosesin klassikkojäsenet palasivat yhteen?

- Ei ollenkaan. Kyseessä on kuitenkin AC/DC, Slash vastaa.

- Olimme vuosia erossa Axlin kanssa ja sinä aikana hänestä tuli super-ammattilainen. Hän ei koskaan menetä tahtiakaan ja se on ollut mahtavaa. Tässä uudelleentulemisessa on jotain synergiaa, mitä ei ollut bändissä aikaisemmin, Slash jatkaa.

Slash, oikealta nimeltään Saul Hudson, julkaisee helmikuussa 2022 uuden albumin Slash Ft. Myles Kennedy & The Conspirators -yhtyeensä kanssa. Voit lukea Voice.fi:n haastattelun täältä.

Voice.fi ja Radio City ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Slash kehuu Axl Rosea tuoreessa haastattelussa - "Kappaleet nousivat heti seuraavalle tasolle"

Lue myös: Axl Rose esiintyi ensimmäistä kertaa AC/DC:n kanssa - yleisö piti kuulemastaan

Lue myös: Axl Rosen myöhästely teki Guns N' Rosesin keikoista parempia, sanoo yhtyeen entinen rumpali

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat