Kuva: AOP

Suosikkiyhtyeen laulaja Leigh-Anne lähtee soolouralle - ei kuitenkaan aio jättää bändiä

04.02.2022 09:15 - Riia Frost

Leigh-Anne Pinnock on allekirjoittanut soololevysopimuksen.

Little Mix -popyhtyeestä tutuksi tullut laulaja Leigh-Anne Pinnock, 30, on lähteiden mukaan allekirjoittanut soololevysopimuksen Warner Music -levy-yhtiön kanssa. Itse Little Mix -bändin levy-yhtiönä toimii Sony Music ja bändin muut jäsenet ovat Perry Edwards ja Jade Thirlwall.

- Lukuisat tahot olivat kiinnostuneita tekemään sopimuksen Leigh-Annen kanssa, mutta Warner Music vaikutti niistä parhaimmalta, lähde kertoo The Sun -medialle.

- Hän on ollut studiolla työstämässä soolomusiikkiaan jo kuukausia, lähde lisää.

Soolouralle on myös lentänyt Little Mix:istä eronnut Jesy Nelson, 29, joka lähti bändistä vuonna 2020 mielenterveyssyistä. Lähdön myötä Nelsonin ja muiden Little Mixin jäsenille syntyi välirikko.

Lähde kuitenkin väittää, ettei Pinnock aio soolourastaan huolimatta seurata Nelsonin jalanjälkiä.

-Leigh-Anne rakastaa Little Mix:iä ja tulee aina rakastamaan, mutta totuus on, että hän on ollut valmis toimimaan itsenäisesti jo jonkin aikaa, lähde paljastaa.

Vaikka Pinnock sai viime vuonna kaksoset, lähde väittää hänen olevan enemmän kuin kykenevä tekemään töitä musiikkiurallaan.

Leigh-Anne (kesk.) ei aio jättää bändikollegojaan Perry Edwardsia (vas.) ja Jade Thirlwallia (oik.). (kuva: AOP)

Tyttöbändin haasteet syynä soolouraan?

BBC-dokumentissaan Leigh-Anne: Race, Pop & Power laulaja avautui, miten hän tuntee olonsa tyttöbändissä näkymättömäksi sekä kertoi kohtaamastaan rasismista. Vasta päästyään näyttelemään suosioon nouseeseen Boxing Day -elokuvaan, laulajatähti tunsi olonsa nähdyksi.

– Oli kuin olisin kävellyt aivan uuteen maailmaan. Kun sain mahdollisuuden koe-esiintyä elokuvaa varten, en voinut kieltäytyä, Leigh Anne kuvailee.

Leigh-Anne kertoo myös elokuvassa esittämänsä cover-biisin I Say a Little Prayer olevan ikuisesti yksi hänen elämänsä ylpeimmistä hetkistä.

Nelson taas on aiemmin kertonut Cosmopolitan-medialle kohdanneensa nettikiusaamista, koska hän oli bändin jäsenistä isokokoisin.

– Katsoin muita kolmea ja heillä oli niin hauskaa kuin voi olla. Tulin erittäin kateelliseksi, koska halusin tuntea samoin, koska musiikki on intohimoni. Tiesin, että ei ollut normaalia, että en voinut nauttia unelmastani sen takia, miltä näytän.

Jesy Nelson julkaisi viime vuonna hänen debyyttisinglensä Boyz, jossa on fiittaamassa tunnettu räppäri Nicki Minaj. Little Mix taas julkaisi Between Us -albuminsa vuonna 2020. Little Mix-bändi tuli tunnetuksi voitettuaan Britannian X Factor -kilpailun ja bändi onkin kyseisen ohjelman historian ensimmäinen kokoonpano, joka on voittanut kisan.

Little Mix -yhtyeen entinen neljäs jäsen Jesy Nelson ei ole enää väleissä muiden bändin jäsenien kanssa. (kuva: AOP)

Lue myös: Välirikko! Little Mixistä eronnut Jesy Nelson ei enää puhu entisille bändikavereilleen

Lue myös: Supersuosittu Little Mix -yhtye kutistuu kolmikoksi - lopettavalta jäseneltä rehellinen avautuminen

Lähteet: Mirror

Kilpailut

Uusimmat