Kuva: AOP

Suomessakin hurmannut Megan Thee Stallion julkaisi uuden musiikkivideon - kerää hehkutusta somessa

09.09.2022 16:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Kappaleesta Ungrateful on julkaistu musiikkivideo.

Rap-artisti Megan Thee Stallion, 27, on julkaissut uuden musiikkivideon. Räppärin toinen  studioalbumi Traumazine julkaistiin elokuussa, ja nyt tuoreelta albumilta löytyvä kappale Ungrateful on luotu eloon myös visuaalisesti. Kappaleella feattaa rap-artisti Key Glock, 25, ja videon on ohjannut Colin Tilley, 34. Video julkaistiin 6. syyskuuta.

Video alkaa upeasta huoneesta, jossa Megan Thee Stallion aloittaa räppäämisen tumman sävyisen biitin tahtiin kauniisiin alusvaatteisiin pukeutuneena. Huoneen värimaailman tehokeinona toimii punainen, sillä huone on täynnä punertavia erilaisia elementtejä esimerkiksi lakanoiden ja tyynyjen muodossa. Seuraavaksi video kuljettaa katsojan synkempään maailmaan. Stallion kävelee upeaan mustaan huntuun pukeutuneena valkoista käytävää pitkin, ja saapuu lopulta hautajaisiin. Räppäri räppää tuimana tumman arkun vierellä ja laskee arkun päälle lopulta mustan ruusun, tirauttaen samalla kyyneleen. Kyyneleen voimasta taivas repeää rankkasateeseen. 

Loppuvideon ajaksi tilanteen ottaa haltuun Stallionin alter ego Tina Snow, ja hänet nähdään valkoiseen isoon hattuun ja ihonmyötäiseen mekkoon pukeutuneena. Key Glock räppää oman versensä omakotitalon kuistilla sateen ropistessa talon ulkopuolella. Lopussa Stallion ajaa näyttävää mustaa autoa ja nappaa myös Key Glockin ajoneuvonsa kyytiin.  

Video on kerännyt paljon kehuja YouTubessa. Kommenteissa kehutaan niin videon visuaalista ilmettä, Stallionin räppäämistä kuin videon sisältämää symboliikkaakin. 

"Tulen sanomaan tämän uudestaan ja uudestaan: Megan ei koskaan petä. Tämä video on täynnä erityistä tunnelmaa, se on ainutlaatuista. Olen iloinen, että Megan pysyy vahvana, eikä luovuta"

"Meganin lyyriset kyvyt eivät tietenkään petä koskaan, mutta eniten pidin tässä videossa sen symboliikasta. Usein meidän on päästävä eroon suhteista ja tilanteista, jotka eivät enää palvele meitä, jotta voimme saavuttaa potentiaalimme ja täyttää tarkoituksemme (luotpa sen sitten valinnasta tai kohtalosta). Me suremme heitä, koska vaalimme heitä, mutta pysymme sinnikkäinä ja valaistumme opitun viisauden kautta" 

"Arvostan joka ikistä, joka on ollut mukana tässä. Vakavasti ottaen paras video mitä olen nähnyt YouTubessa. Hatunnosto teille kaikille! Rakastan videoitasi", kommenteissa kehutaan.

Voit katsoa videon alta.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Megan Thee Stallion oli yksi heinäkuussa Turussa järjestetyn Ruisrockin pääesiintyjistä. Stallion hurmasi suomalaisyleisön ja julkaisikin myöhemmin videon kyseiseltä keikalta Instagram-tililleen

Lue myös: Megan Thee Stallion poisti kaikki Instagram-kuvansa - julkaisi nyt mystisen päivityksen

Lue myös: Megan Thee Stallion sai kotikaupungiltaan hulppean kunnian - 'Edustaa parasta, mitä on tarjota'

Lue myös: Megan Thee Stallion kyynelehtii kertoessaan eksän ampuneen häntä: "Hän sanoi 'tanssi ämmä'"

Lähde: YouTube

Kilpailut

Uusimmat