Kuva: Toni Lund

Erin lähtee tunnelmalliselle kiertueelle: "Tilaisuuksia, joissa yleisön energian voi aistia"

06.11.2022 14:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Kiertue pysähtyy 16 paikkakunnalla.

Pop-laulaja Erin lähtee tiedotteen mukaan alkuvuodesta tunnelmalliselle Anna mun rakastaa -konserttisalikiertueelle, joka vierailee yhteensä huimalla 16 paikkakunnalla. 

Muusikon itsensä mukaan juuri konserttisaleissa vallitsee aina aivan omanlaisensa tunnelma.

"Ihanaa lähteä konserttisaleihin kiertämään! Konsertit ovat se paikka, jossa pääsee fiilistelemään ihan luvalla ja kunnolla. Kun ensin ollaan koko kesä ja syksy riehuttu festarilavoilla ja klubeilla, on ihana päästä istuvan yleisön kanssa käymään läpi syvemmin lauluja ja laulun taustalla olevia tarinoita. Laulu ei ole kokonaan valmis ennen kuin siihen on tartutettu yleisön energiat ja tarinat, ja konsertit jos jotain ovat tilaisuuksia, joissa yleisön energian voi aistia", Erin kuvailee tiedotteessa.

Erinin tuorein albumi Miljoona vastausta julkaistiin elokuussa, ja kiertueella tullaan kuulemaan suurelta osin uuden levyn kappaleita. Luvassa on myös vanhoja hittejä sekä akustisia versioita biisesitä.

Konserttisalikiertue alkaa Järvenpäästä 8. helmikuuta ja päättyy Poriin 5. maaliskuuta. Välissä vieraillaan muun muassa Oulussa, Espoossa, Lahdessa, Helsingissä ja Tampereella.

Lue myös: Erin epäröi Vain elämää -biisiään, josta tuli superhitti: "Sanoin, että tätä ei voi julkaista"

Lue myös: Erinin hitin kaksimielistä sanoitusta epäiltiin levy-yhtiössä - lopulta mielet muuttuivat

Kilpailut

Uusimmat