Kuva: AOP

Ville Valo kertoo suhteestaan sosiaaliseen mediaan - "Pelkään, että se olisi minulle liikaa"

24.12.2022 14:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Minua ei kiinnosta kertoa, että mitä söin aamupalaksi. Heartagram-sivusto on muiden hallussa, Valo sanoo.

Tammikuussa sooloalbuminsa Neon Noir julkaiseva Ville Valo on antanut levyn tiimoilta valtavan määrän haastatteluja eri medioille.

Hevitoimittaja Gustavo Maiaton haastattelussa Valo kertoo suhteestaan sosiaaliseen mediaan.

- Olen sen verran vanhan liiton ihminen, että uskon mielikuvitukseen: jotain on jätettävä sillekin puolelle, varsinkin musiikkimaailmassa. Sosiaalisessa mediassa on liikaa tietoa ja ihmiset saavat tietää liikaa asioista. Minua ei kiinnosta kertoa, että mitä söin aamupalaksi. Heartagram-sivusto on muiden hallussa, Valo sanoo. 

- Minusta artistien pitää olla mysteerisiä. Kun itse joudut käyttämään mielikuvitustasi ja ajattelemaan, millainen hahmo on musiikin takana, on se paljon voimakkaampaa ja erityisempää.

Valo jatkaa, että ymmärtää sosiaalisen median voiman ja sen, kuinka helppo sen kautta on kommunikoida ja tuoda asioita esille.

- Pelkään kuitenkin, että se olisi minulle liikaa ja en osaisi lopettaa. Siksi haluan pysyä sieltä poissa. En halua herätä yöllä tunnepuuskassa ja kirjoittaa jotain isoilla kirjaimilla, koska niin varmaan tekisin. 

Lue myös: Ville Valo kertoo, miksi Him-yhtyeestä tuttu logo on mukana myös soolobändissä - "En halunnut polttaa siltoja"

Lue myös: Ville Valo kertoo, että päihteidenkäyttö oli pakko lopettaa, jotta muusikkona saattoi jatkaa: "Täytyi tehdä päätös"

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat