Kuva: AOP

Dave Mustaine varmistaa - Marty Friedman soittaa Megadethin kanssa 23 vuoden tauon jälkeen

14.02.2023 18:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Friedman kapuaa lavalle Tokiossa.

Megadeth-johtohahmo Dave Mustaine varmistaa Rolling Stone -julkaisulle, että yhtyeen entinen kitaristi Marty Friedman soittaa Megadethin keikalla Tokiossa 27. helmikuuta. Friedman liittyy mukaan kolmen viimeisen kappaleen ajaksi.

- Kun Marty ehdotti, että voisi tulla keikalle mukaan, ajattelin, että mahtava ajatus. On hienoa nähdä Kiko Loureiro [nykyinen Megadeth-kitaristi] ja Marty yhdessä, koska he ovat molemmat neroja. Tämä on kuin valtava syntymäpäivä- ja joululahja minulle.

Friedman kertoo omassa tiedotteessaan, että on edelleen valtavan ylpeä ajastaan Megadethissa.

- Siitä on 23 vuotta, kun olen ollut Mustainen kanssa lavalla. Olemme ottaneet eri polut sen jälkeen, mutta se ei muuta sitä faktaa, että olen todella ylpeä, että sain olla osa Megadethin historiaa ja perintöä, Friedman sanoo.

- Nyt koen valtavaa iloa ja adrenaliinia. Odotan todella paljon, että saan soittaa Megadethin kanssa Budokan-hallissa, kitaristi jatkaa. 

Friedman soitti Megadethissa vuosina 1990-2000. Tuolloin yhtye julkaisi usean klassikkoalbuminsa, kuten Rust In PeaceCountdown to Extinction sekä Youthanasia.

Megadethin jälkeen Friedman on tehnyt menestyksekästä soolouraa ja hän on edelleenkin ihailtu kitaristi. 

Marty Friedman. (kuva: AOP)

Lue myös: Grammy-ehdokkuudet julkaistiin - Megadeth-keulakuva on otettu kunniasta

Lue myös: Megadethin Dave Mustaine tuohtui lavalla heinäkuussa - kommentoi nyt tilannetta

Kilpailut

Uusimmat