Kuva: All over PRess

Voisiko Guns N' Rosesin tarinan tuoda valkokankaille? Slash pohtii asiaa

24.07.2023 13:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Slash on tällä hetkellä mukana yhdessä elokuvassa, joka kertoo fiktiivisen tarinan rock-yhtyeestä.

Viime vuosina monista artisteista ja yhtyeistä on julkaistu menestyneitä elokuvia, kuten Queenista kertova Bohemian Rhapsody sekä Elton Johnin elämäkerrallinen elokuva Rocketman.

Voisiko Guns N' Rosesin tarinan tuoda myös valkokankaille? Kitaristi Slash pohti asiaa Yahoo! Entertainmentin haastattelussa.

- En usko, että se ainakaan tapahtuu ihan lähitulevaisuudessa. En sano, etteikö se voisi tapahtua, mutta ei ainakaan nyt. Siinä pitäisi löytää oikeat näyttelijät edustamaan yhtyeen jäseniä ja on omanlaisensa tehtävä tuoda esille elämän eri asiat ja musiikkikenttä elokuvallisesti. Siitä tulee usein liioiteltua paskaa. Hyvin harvat elokuvat tuntuvat nerokkailta. 

Tällä hetkellä Slash työskentelee toisenlaisen elokuvan parissa.

- Elokuvani perustuu rock-yhtyeeseen, mutta se on kauhuelokuva. Käsikirjoitus oli hyvä ja olen siksi mukana. Kyseessä on täysin fiktiivinen tarina ja sen pitäisi tulla julki ensi vuonna. 

Vastikään Slash varmisti, että aikoo julkaista uuden sooloalbumin. Muusikolla on jo useita ideoita eri laulajille ja levy tulee olemaan samankaltainen kuin vuonna 2010 julkaistu Slash-album

Lue myös: Slash aikoo julkaista uuden sooloalbumin - teki vastikään yhteistyötä pop-tähden kanssa

Lue myös: Slash törmäsi Axl Roseen lavalla - yleisö hurrasi suloiselle hetkelle

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat