Kuva: Jan Trygg

Tuska julkaisi lisää artistikiinnityksiä - lavalla nähdään muun muassa Dimmu Borgir

30.11.2023 09:45 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Tuska järjestetään Helsingin Suvilahdessa 28.-30. kesäkuuta 2024.

Helsingin Suvilahdessa 28.-30.kesäkuuta 2024 juhlittava Tuska-festivaali on viimeistellyt pääesiintyjäkattauksensa, kun Pendulum Live ja Parkway Drive liittyvät jo aiemmin julkaistun Bring Me The Horizonin arvokkaaseen seuraan.

Vuosituhannen alkuvuosina Australian Perthissa perustettu Pendulum on yksi maailman kirkkaimmista elektronisen musiikin tähdistä, joka on tunnettu estottomasta ja ennakkoluulottomasta genrejen yhdistelystä, aina drum & bassista vaihtoehto-rockin kautta metalliin. 

Parkway Driven live-esiintymiset sen sijaan tunnetaan suurista ja näyttävistä tuotannoista ja show-elementeistä. Tuskassa Parkway Drive nähtiin viimeksi vuonna 2018.

Tuskan ohjelmaa täydentävät myös norjalainen Dimmu Borgir, festarilavoille paluun tekevä vuosituhannen vaihteen merkittävimpiin kotimaisiin rockyhtyeisiin lukeutuva Suburban Tribe, Turmion Kätilöt, saksalainen metalcore-akti Ghøstkid, sekä vaihtoehtoista metallia ja moderneja elektronisia elementtejä uniikisti tulkitseva kotimainen Luna Kills.

Lue myös: Tuska aikoo sittenkin pysyä Suvilahdessa: "Tämä on hyvä ratkaisu"

Kilpailut

Uusimmat